Site icon TLIFE

Αυτή η Hermès Birkin πρόκειται να σπάσει το ρεκόρ με τις πιο ακριβοπληρωμένες τσάντες

Μια Hermès Birkin υπόσχεται να σπάσει το ευρωπαϊκό ρεκόρ σχετικά με τα περισσότερα χρήματα που έχουν δοθεί ποτέ για μια τσάντα σε δημοπρασία. Η τσάντα “Himalaya Niloticus” δημιουργήθηκε το 2008, διαθέτει ένα κούμπωμα 18 καρατίων από λευκόχρυσο και με πολύτιμα διαμάντια, και πρόκειται να πουληθεί για 100,000 έως 150,000 λίρες, ίσως και περισσότερο, στο Christie’s στο Λονδίνο στις 12 Ιουνίου.

Εάν η τσάντα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες κάποιου που είναι διατεθειμένος να δώσει το κατιτίς παραπάνω για να την αποκτήσει, τότε θα ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ, στο οποίο μια navy blue Birkin από δέμα κροκόδειλου πουλήθηκε το περασμένο έτος για 155,000 λίρες στο Christie’s. Όλα αυτά τα ποσά αφορούν όμως, την Ευρώπη. Ένα πορτοφόλι του οίκου που κατασκευάστηκε το 2014 “έσπασε” το παγκόσμιο ρεκόρ αφού πουλήθηκε για 253,700 λίρες σε ένα event που είχε διοργανώσει το Christie’s στο Hong Kong το 2017.

“Μόνο τρεις από τις συγκεκριμένες τσάντες έχουν βγει σε δημοπρασία”, ανέφερε η Rachel Koffsky, handbag specialist στο Christie’s, στο The Guardian. “Δεν νομίζουμε ότι υπάρχουν πολλές από αυτές εκεί έξω. Σταυρώνω τα δάχτυλά μου και ελπίζω να σπάσουμε το ρεκόρ με αυτήν την τσάντα”.

Από την άλλη, ο Matthew Rubinger, International Director στις τσάντες και τα αξεσουάρ του Christie’s, περιέγραψε αυτό το αξεσουάρ ως την πιο πολύτιμη τσάντα στον κόσμο.

 

 

 

© 2024 tlife.gr