Αυτή η σχεδιάστρια ανακοίνωσε ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ξανά αληθινή γούνα. Μαντεύεις ποια είναι;

Ακολουθώντας τη νέα τάση που ήδη μεγάλοι οίκοι (όπως Gucci, Michael Kors και Calvin Klein) έχουν εδώ και καιρό υιοθετήσει, η Diane Von Furstenberg μόλις ανακοίνωσε ότι και αυτή θα προχωρήσει σε go fur-free collections.

Ο οίκος ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι θα συνεργάζεται με την PETA και το Humane Society of the United States, ώστε να δοθεί ένα τέλος στην εκμετάλλευση των ζώων από την βιομηχανία της μόδας. “Ήρθε η ώρα να κάνουμε αυτή την αλλαγή και να αναλάβουμε την ευθύνη, ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν προωθούμε τη θανάτωση ζώων για χάρη της μόδας”, είπε η Διευθύνων Σύμβουλος της DVF, Sandra Campos, σε δελτίο τύπου.

Το label που έχει καθιερώσει το wrap dress εδώ και δεκαετίες, αποφάσισε ότι από εδώ και στο εξής δεν θα έχει στις collection του γούνες, αξεσουάρ από εξωτικά δέρματα, και ρούχα από mohair και angora.

“H faux fur με την εξελιγμένη πλέον τεχνολογία που δημιουργείται, έχει το ίδιο glam αποτέλεσμα, και η απόφαση να αποφύγουμε την αληθινή γούνα, δείχνει την πρόθεσή μας να βοηθήσουμε την βιομηχανία μόδας να γίνει πιο δυνατή και τελικά βιώσιμη” δήλωσε η ίδια η σχεδιάστρια!

Read More

And More