Αυτό είναι το πιο fashionable brand που αγαπούν οι διάσημες!

Τι κοινό μπορεί να έχει η Kim Kardashian, η Kendall Jenner, η Emily Ratajkowski, η Hailey Baldwin, η Dua Lipa, η Gigi Hadid και η Kaia Gerber; Σε πρώτη φάση σκέφτεσαι “τίποτα” και λογικό! Εγώ όμως ξέρω κάτι που τους ενώνει και αυτό είναι ένα συγκεκριμένο brand. Πρόκειται για μια αρκετά fashionable μάρκα που ονομάζεται Bec + Bridge, η οποία έχει σούπερ στιλάτα ρούχα και αξεσουάρ και όχι τόσο ακριβά όσο θα θέλαμε να πιστεύουμε.

Οι διάσημες το επιλέγουν για casual αλλά και πιο formal εμφανίσεις, τις οποίες σου τις έχουμε συγκεντρώσει προς τα κάτω.

Η Kim Kardashian, η Kendall Jenner και η Emily Ratajkowski επέλεξαν φορέματα από αυτά το brand. Για την ακρίβεια, η Kim φόρεσε ένα slip dress σε champagne χρώμα, η Kendall ένα LBD σε strapless γραμμή και από vinyl texture, ενώ η EmRata ένα minimal beige dress σε στενή γραμμή.

Η Hailey Baldwin και η Dua Lipa επέλεξαν ρούχα που είχαν ίδιο μοτίβο. Η Hailey φόρεσε ένα φόρεμα με μαύρο φόντο και κόκκινα λουλούδια, ενώ η Dua ένα τοπ και μια φούστα με πράσινο φόντο και μαύρα λουλούδια.

Τέλος, όπως σου προανέφερα το συγκεκριμένο brand έχει και αξεσουάρ. Έτσι η Kaia Gerber επέλεξε γυαλιά ηλίου με ροζ διάφανο φακό και σκελετό, ενώ η Gigi Hadid ένα ζευγάρι διαχρονικά sunglasses σε μαύρο χρώμα.

Read More

And More