Αυτό το καλοκαίρι είναι δικό σου, με τη νέα Collection Μαγιό SS23 της Triumph

Το φετινό καλοκαίρι έρχεται και θα είναι δικό σου! Ολόδικό σου! Γιατί η μόδα, το beachwear και το swimwear θα έχει κάτι από ΕΣΕΝΑ. Η νέα συλλογή μαγιό της Triumph για το SS23, σου δίνει νέα, τολμηρά και υπέροχα σχέδια για να δημιουργήσεις το δικό σου, απόλυτα προσωπικό σου καλοκαιρινό look. Κομμάτια που ανεβάζουν τη διάθεση και μπορούν να φορεθούν παντού, με αμέτρητους τρόπους. Μέσα ή έξω από το νερό. Στην παραλία ή στα σοκάκια του νησιού. Μόνα τους, ή ως μέρος του κύριου outfit.

Στην Triumph ξέρουμε καλά ότι κάθε σώμα είναι μοναδικό. Τώρα όμως το πάμε ένα βήμα παραπέρα, αναγνωρίζοντας ότι το ίδιο ισχύει και με το στυλ, τη διάθεση και την έννοια της άνεσης. Γι΄ αυτό, η φετινή συλλογή είναι αφιερωμένη στην ατομικότητα και στην αυτό-έκφραση και σου «κλείνει το μάτι» για να κάνεις το δικό σου mix & match και να βγάλεις όλο σου το «μέσα» έξω, με χρώματα, μοντέρνα μοτίβα και ακαταμάχητους, δικούς σου συνδυασμούς.

Το λανσάρισμα της φετινής σεζόν κρύβει όμως μια ακόμη έκπληξη: τη συνεργασία της Triumph με τη Wildehouse, ένα βρετανικό lifestyle fashion brand, που κι αυτό αγκαλιάζει την ατομικότητα μέσα από τα γεμάτα χρώμα, ζωντάνια και τόλμη σχέδια και δημιουργίες του.

Στη νέα capsule collection θα βρεις μαγιό και ρούχα παραλίας σε prints που εμπνέονται από τη σύγχρονη, αφηρημένη τέχνη και προσφέρονται για non-stop, never-ending mix & match με την υπόλοιπη σειρά μαγιό, αλλά και τη super smart σειρά εσωρούχων Flex Smart. Άνοιξε τη ντουλάπα σου, και άρχισε να τα συνδυάζεις με την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Οι επιλογές και οι συνδυασμοί, είναι αμέτρητοι και είναι δικοί σου!

Η Flex Smart Summer είναι μία σειρά που «φωνάζει» ευελιξία και προσαρμόζεται στις κινήσεις του σώματός σου, ώστε κάθε κομμάτι να το νιώθεις σαν να φτιάχτηκε ειδικά για σένα. Ολόκληρη η Triumph Flex Smart Summer έχει δημιουργηθεί από 100% ανακυκλωμένα υφάσματα, προσφέροντας έτσι την επιλογή για μια πιο βιώσιμη, πιο φιλική στο περιβάλλον μόδα.

TRIUMPH x WILDEHOUSE

Τα παιχνιδιάρικα prints και οι τολμηροί χρωματικοί συνδυασμοί της Wildehouse, έρχονται να απογειώσουν τα μαγιό της Flex Smart, δημιουργώντας νέα στυλ που μπορούν να φορεθούν από τις παραλίες των Κυκλάδων, μέχρι το πιο in cocktail bar της πόλης.

Η συνεργασία Triumph x Wildehouse έρχεται να ταράξει τα νερά και στη σειρά MyWear Beach. Τι θα δούμε εδώ; Εντυπωσιακά oversized κομμάτια που είναι άνετα και κολακευτικά για κάθε σωματότυπο, και έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται μέσα ή έξω από το σπίτι. Το δυναμικό print που μας κλείνει μάτι επιστρέφει πάνω σε σορτς σε κόκκινες και navy αποχρώσεις, για stylish εμφανίσεις σε trending spots του κέντρου ή σε ένα chill-out pool bar.  

FLEX SMART SUMMER

 

Μαλακά, ελαστικά και ελαφριά υφάσματα που είναι απαλά στο δέρμα, αλλά και ανθεκτικά στο αλάτι και το χλώριο. Μαζί με το print με το μάτι της Wildehouse, η κύρια σειρά περιλαμβάνει το Flex Smart Summer σε Bright Red, Sweet Crocus και Saffron χρώματα.

SUMMER FIZZ

Οι ρίγες με tie-dye εφέ, ήρθαν για να τραβήξουν όλα τα βλέμματα. Φτιαγμένα από ανακυκλωμένο rib ύφασμα σε μπλε και κόκκινες αποχρώσεις, αυτά τα μαγιό συνδυάζονται τέλεια και με άλλα κομμάτια της συλλογής beachwear.

SUMMER ALLURE

Μοτίβα από φύλλα αγκαλιάζουν και ακολουθούν τις φυσικές καμπύλες του σώματος. Φτιαγμένα από ανακυκλωμένα υφάσματα, πολύχρωμα ή σε αποχρώσεις του μπλε, βγαίνουν με μπανέλα ή χωρίς, για να βρεις ακριβώς όση στήριξη χρειάζεσαι.

SUMMER GLOW

Γιατί αυτό το καλοκαίρι, θα λάμψει η ατομικότητα και το προσωπικό στυλ! Μοντέρνα color block μαγιό σε διάφορα στυλ μπικίνι, για ατελείωτους συνδυασμούς και 100% μοναδικό look. Φτιαγμένα κι αυτά από ανακυκλωμένο ύφασμα που «αναπνέει», βγαίνουν σε υπέροχα Green, Navy, Sweet Crocus και Topaz χρώματα.

MIX & MATCH

 

Το όνομά της, μιλάει από μόνο του… παιχνιδιάρικα και πολύχρωμα μαγιό που μπορούν να φορεθούν και να συνδυαστούν με έναν εντελώς προσωπικό τρόπο. Ανάλογα με τη διάθεση, τη μέρα, την παρέα, το νησί… Από μονόχρωμα basics μέχρι αγαπημένα animal print σε Green Combo και White Combo, για να βρεις ακριβώς αυτό που θέλεις και να το φορέσεις όπως το θέλεις!

MYWEAR BEACH

  

 

Κάθε κομμάτι της συλλογής Triumph SS23 μπορεί να συνδυαστεί με τη σειρά MyWear Beach. Εμπριμέ Pareos, Maxi Dresses, Shorts αλλά και Boyfriend Tunics, φοριούνται πάνω από μαγιό αλλά και από εσώρουχα και σε συντροφεύουν all summer long, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Όρεξη να ΄χεις… για καλοκαίρι, για μόδα και δημιουργικότητα!

#ItsPersonal #TriumphLingerie #TriumphLeisurewear #TriumphSS23

@TriumphLingerie 

 

   
   
   

 

 

Read More

And More