Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είμαστε στο Meet Market! Θα έρθεις;

The Meet Market – > Δήμου Αθηναίων
Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 2012
13:00 – 23:00 κάθε μέρα
Πειραιώς 100, 11854 Αθήνα

Tο Meet Market αποχαιρετά την φετινή χρονιά με το μεγαλύτερο event στην ιστορία του, που θα γίνει τα Χριστούγεννα, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Το Meet Market επιστρέφει γεμάτο γιορτινή διάθεση στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 8 & 9 Δεκεμβρίου, μόλις δώδεκα μέρες πριν την καταστροφή του κόσμου. Σας περιμένουμε από τις 13:00 έως και τις 23:00 για ένα ξεχωριστό εορταστικό Χριστουγεννιάτικο market, που για άλλη μια φορά δίνει έμφαση στις νέες ιδέες και ενθαρρύνει το επιχειρηματικό πνεύμα!

Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικό-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Πάνω από 130 καλλιτέχνες και πολλές νέες συμμετοχές, θα κατακλύσουν την
Τεχνόπολη με τις μοναδικές δημιουργίες τους! Όπως πάντα, θα έχουμε ασταμάτητη μουσική από εγχώριους dj’s για να μας δίνουν τον ρυθμό… και φυσικά, δώρα για όλους όσους παίξουν το παιχνίδι μας στο κεντρικό ταμείο! Ελάτε να ζήσετε ένα ξεχωριστό χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο στην πόλη, κάντε τα εορταστικά σας ψώνια, απολαύστε την μουσική, παρακολουθήστε κάποιο σεμινάριο, ή απλά, κάντε την βόλτα σας.

Ελάτε να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε σαν να μην υπάρχει αύριο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

Αίθουσες: «Κωστής Παλαμάς», (Κτίριο «Δ10»)
«Τάκης Παπατσώνης», (Κτίριο «Δ6»)
«Κων/νος Καβάφης», ( Κτίριο «Δ7»)

www. themeetmarket.gr

Read More

And More