Αυτός ο διάσημος οίκος αποφάσισε να αντικαταστήσει μερικά μοντέλα με… drones!

Τα τελευταία χρόνια αυτό που παρατηρούμε στην εξέλιξη της τεχνολογίας, είναι οι μηχανές και τα ρομπότ να αντικαθιστούν τα ανθρώπινα χέρια. Τι εννοώ με αυτό; Στα περισσότερα εργοστάσια, από εκεί που για τις περισσότερες δουλειές υπήρχε ανθρώπινο δυναμικό, πλέον οι εργαζόμενοι έχουν μειωθεί και τη θέση τους πήραν τα εξελιγμένα μηχανήματα που προφανώς και είναι πιο οικονομικά, σε σχέση με το μισθό που παίρνει μηνιαία ένας άνθρωπος.

Και τώρα αναρωτιέσαι τι σχέση μπορεί να έχει όλο αυτό με το κομμάτι της μόδας. Ευθύς αμέσως θα σου εξηγήσω! Σύμφωνα με το τελευταίο catwalk των σχεδιαστών Dolce & Gabbana, τα ρομπότ πήραν τη θέση πολλών μοντέλων, με σκοπό να παρουσιαστούν οι τσάντες για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2018/2019.

Εντάξει, ίσως αυτό που είπα να ήταν μια μικρή υπερβολή, μιας και δεν θα γινόταν η δουλειά των μοντέλων να αντικατασταθεί, αλλά μπορείς να ομολογήσεις ότι η παρομοίωσή μου ήταν αρκετά στοχευμένη. Anyway!

Το σχεδιαστικό δίδυμο αποφάσισε να μας δείξει τις τσάντες που θα φορέσουμε την επόμενη χειμερινή σεζόν πάνω σε… drone. Ναι καλά διάβασες! Μικρά ελικοπτεράκια με κάμερα “ξεχύθηκαν” στην πασαρέλα κουβαλώντας τις νέες it bags.

Αυτό ήταν ένα στοιχείο που τράβηξε το ενδιαφέρον μας σε αυτή τη νέα συλλογή και μας απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι όλοι οι σχεδιαστές έχουν πάει τα φετινά catwalks ένα βήμα παρακάτω.

Σε γενικές γραμμές η συλλογή περιείχε όλα τα χαρακτηριστικά των σχεδιαστών, όπως sexy δαντέλα, μεταλλικές επιφάνειες, φλοράλ, γούνινα αξεσουάρ και πολλά prints.

Read More

And More