Aυτός ο συνδυασμός θα κάνει το jean σου να δείχνει all time classic!

Το τζιν παντελόνι είναι μια all time classic επιλογή, δηλαδή ένα κομμάτι που μπορείς να φορέσεις όλη την ημέρα, από το γραφείο μέχρι την βραδινή έξοδο, ανεξάρτητα από την εποχή και ξεκάθαρα πέρα από τις τρέχουσες τάσεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το συνδυάσεις και το look σου να κυμαίνεται από casual μέχρι posh.

Σήμερα, όμως, θα σου μιλήσω για έναν συνδυασμό που κάνει την διαφορά και έχει πάντα το ιδανικό αποτέλεσμα, αφού αποτελεί την chic λεπτομέρεια στο σύνολό σου. Ποιος είναι αυτός; Jean & black!

Ένας συνδυασμός που δύσκολα μπορεί να πάει λάθος, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδυάσεις το τζιν σου με μαύρο top και μαύρα αξεσουάρ. Βασική προϋπόθεση είναι το τζιν σου να έχει κλασική γραμμή, χωρίς cuts ή ξεβάμματα, να δείχνει minimal και βέβαια να σου εφαρμόζει άψογα. Το top σου μπορεί να είναι από πουκάμισο, t-shirt και πλεκτό έως ένα statememt κομμάτι. Γενικά, οι επιλογές που έχεις σε αυτό τον συνδυασμό είναι πολλές και ανάλογες με το στυλ σου.

Τέλος, τα αξεσουάρ, όπως τα παπούτσια και η τσάντα, θα πρέπει να είναι και εκείνα μαύρα, ενώ στα κοσμήματα προτίμησε τα λεπτά χρυσά, αφού είναι η καλύτερη επιλογή σε μία τέτοια εμφάνιση. Φυσικά, τα μαύρα γυαλιά ταιριάζουν super!

Πάρε έμπνευση από το super stylish look της Margot Robbie και δώσε στο jean σου το all time classic ύφος που του αξίζει.

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More