Balmain New Collection: Εlectro αίσθηση με neon χρώματα και πολλά edgy σύνολα

Πριν λίγο στο Hotel de Ville στο Παρίσι, στα πλαίσια της Paris Fahion week F/W 2018, o Οlivier Rousteing παρουσίασε σε ένα εκπληκτικό χώρο τη νέα dazzled συλλογή του. H νέα collection μένει πιστή στο glam army style του #balmainarymy, όπως αναφέρει το brand στα social, αλλά φέρνει μία νέα electro αίσθηση, με neon χρώματα και πολλά edgy σύνολα!

Τα neon color tops συνδυάζονται με vinyl διάφανα παντελόνια ή leggings, με seguin κουστούμια και super sexy pvc ankle boots. Τα αγαπημένα army jackets γίνονται πιο λαμπερά σε silver αποχρώσεις και συνδυάζονται με διάφανα vinyl tops και new καπιτονέ παντελόνια εμπνευσμένα από τα 80′s.

Τα denim pants κάνουν update με glow blazers σε διάφορα μήκη και metallic χρώματα, σε ένα μοναδικό denim mix.

Φορέματα με neon χρώματα, σε mini γραμμή συνδυασμένα με breathtaking vinyl boots, βγαλμένα από τα 90′s club με electro music, αλλά και ασπρόμαυρα φορέματα σε wrap σχέδιο με το logo του label.

Vinyl, διαφάνειες, παγιέτα, λάμψη, neon χρώματα και sexy boots είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Balmain, που έδωσε για μία ακόμη φορά ένα μοναδικό νέο mood σε ένα show που ήταν για ακόμη μία φορά μοναδικό!

Read More

And More