Beaded bag: Ποια είναι η τσάντα που επέστρεψε από τη δεκαετία του ’90 και την ντουλάπα των supermodels;

Tα αξεσουάρ δίνουν πάντα αυτό το twist που θέλεις. Κυρίως οι τσάντες προσφέρουν στην εμφάνισή σου το απαραίτητο στοιχείο που θες για να έχεις το ανάλογο style στην εμφάνισή σου (σοφιστικέ, fun, cool)! Tote bags, clutch, shoudler bags, backpacks, belt bags, δίνουν την απαραίτητη λεπτομέρεια στην εμφάνισή σου βέβαια αποτελούν το πιο βασικό και χρήσιμο αξεσουάρ στο γυναικείο ντύσιμο. Σήμερα θα μιλήσουμε για μία νέα τάση που έχεις ήδη εντοπίσει στο Ιnstagram και που αυτή την σεζόν θα είναι το απόλυτο trend στις τσάντες.

Beaded bags ή αλλιώς τσάντες με χάντρες. Οι συγκεκριμένες τσάντες ήταν μεγάλη τάση στα 90s και αγαπημένες των supermodels. Φέτος λοιπόν, θα γίνουν οι δικές σου αγαπημένες με τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σου look.

Δεν είναι μεγάλη και δεν θα την κρατήσεις την ημέρα που πας στο γραφείο ή όταν χρειάζεσαι μία all day bag που χωράει τα πάντα. Έχει cute σχήμα και είναι ιδανική για βραδινές εμφανίσεις ή συνδυασμένη με daily σύνολα σε πιο χαλαρό ύφος.

Σίγουρα ταιριάζει πάρα πολύ με φούστα ή με ένα ρομαντικό φόρεμα, αλλά θα δείξει απόλυτα cool σε ένα denim σύνολο, με παντελόνι ή shorts!

Από τα πιο βολικά χρώματα που “έβαψαν” αυτή την τσάντα το μαύρο, το λευκό και το beige, ενώ μπορείς να βρεις πολλές εκδοχές με διάφανες χάντρες ή σε έντονα χρώματα όπως κόκκινο ή πράσινο.

Read More

And More