Η Bella Hadid φόρεσε αυτό το… χειμερινό παπούτσι στην καρδιά του καλοκαιριού

Ο καιρός μια μοιάζει χειμερινός, μια καλοκαιρινός, και αυτό δεν χρειάζεται να σου το πω εγώ, αφού καθημερινά έρχεσαι αντιμέτωπη μαζί του. Αυτές οι περίεργες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλη την Ευρώπη, μας έχουν μπερδέψει κάπως στιλιστικά, με αποτέλεσμα να βγαίνουμε εκτός σπιτιού και να μην είμαστε απόλυτα ικανοποιημένες με το look. Ένας από τους μεγαλύτερους προβληματισμούς που έχουμε είναι το παπούτσι, αφού τα σανδάλια και τα πέδιλα δεν είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές βροχές!

Σε αυτό το σημείο θα μιλήσουμε για το look της Bella Hadid που επέλεξε μια τέτοια περίεργη μέρα, ενώ βρισκόταν στο Μιλάνο. Βασικό κομμάτι του look ήταν ένα crop top το οποίο συνδύασε με ένα ψηλόμεσο denim shorts. Ένα καλοκαιρινό σύνολο που έφερε την υπογραφή του οίκου Versace.

Αυτό το καλοκαιρινό σύνολο όμως, ολοκληρώθηκε με ένα χειμερινό παπούτσι, μιας και η Bella δεν ήξερε αν θα βρέξει στη διάρκεια της ημέρας. Η ίδια φόρεσε ένα ζευγάρι λευκές μπότες που ναι μεν συνηθίζουμε να φοράμε το χειμώνα ή την άνοιξη, αλλά από την άλλη το χρώμα τους τις έκανε να ενταχθούν τέλεια σε αυτό το summer look.

Σε γενικές γραμμές έχουμε δει πολλά μοντέλα και street styles να φορούν το καλοκαίρι λευκές μπότες και ankle boots. Οπότε αν έχεις κι εσύ ένα τέτοιο ζευγάρι στην ντουλάπα σου δοκίμασε να το συνδυάσεις με ένα καλοκαιρινό σύνολο όταν θα βρέχει.

Read More

And More