Η Bella Hadid φόρεσε το ίδιο τοπ με δύο διαφορετικούς τρόπους! Ψήφισε τον καλύτερο συνδυασμό

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές ότι η Bella Hadid είναι master σε οτιδήποτε αφορά τη μόδα και την ομορφιά, αφού πάντα οι εμφανίσεις της κεντρίζουν το στιλιστικό μας ενδιαφέρον και απασχολούν όλο τον beauty κόσμο. Η Bella αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται στο Λονδίνο λόγω του ότι λανσάρει τα νέα Dior Make-Up προϊόντα, μιας και είναι κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας. Καταλαβαίνεις και από μόνη σου ότι θα ήταν αδύνατο να φορέσει κάτι από τον οίκο Chanel, Miu Miu ή τον αγαπημένο της Off-White, και για αυτό προτίμησε ένα total look Dior. Από ότι φαίνεται όμως, η ίδια πρέπει να έχει ιδιαίτερη προτίμηση και αγάπη σε ένα τοπ του γαλλικού οίκου, αφού το φόρεσε δύο φορές με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Πάμε να δούμε πως το συνδύασε και στο τέλος να ψηφίσουμε ποια εμφάνιση του super model μας άρεσε περισσότερο…

Όταν αναφέρουμε το όνομα Dior, είμαστε σίγουρες ότι τις περισσότερες φορές θα έρθουμε αντιμέτωπες με το matrix style, και αυτή η εμφάνιση της Bella δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ίδια φόρεσε ένα γιλέκο σαν τοπ, μια διάφανη φούστα, ένα μπερέ με βέλο, ένα μαύρο clutch και εντυπωσιακά σκουλαρίκια, δημιουργώντας έτσι μια glam chic εμφάνιση.

Λίγο αργότερα, η Bella έκανε ξανά την εμφάνισή της με ένα casual chic look. Επέλεξε να κρατήσει το ίδιο τοπ, το ίδιο καπέλο και το ίδιο clutch, μόνο που πρόσθεσε ένα mom jean, μια ζώνη κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Αλήθεια, ποια εμφάνιση έχεις ξεχωρίσει; Ψήφισε…


Read More

And More