Bλέπουμε τις πιο εντυπωσιακές καλοκαιρινές καμπάνιες μόδας… για ξεχαστούμε και να ονειρευτούμε!

Είμαστε σε καραντίνα, σχεδόν σε όλον τον κόσμο, υπακούμε τους κανόνες για να προφυλαχτούμε και μένουμε σπίτι μας. Στον χρόνο που περνάμε σπίτι δουλεύουμε, φροντίζουμε τους αγαπημένους μας και εμάς, επικοινωνούμε με τους φίλους μας, διαβάζουμε και ενημερωνόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε. Απαραίτητο είναι να μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα για την πανδημία αλλά το ίδιο απαραίτητο είναι να βλέπουμε και ωραίες εικόνες για να νιώθουμε όμορφα και κυρίως να ξεχνιόμαστε!

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν ήδη δημιουργήσει τις καλοκαιρινές τους συλλογές και έχουν ήδη κάνει και τις καλοκαιρινές τους καμπάνιες, παραγωγές με τέλεια concept και πρωταγωνίστριες τα πιο διάσημα μοντέλα που ποζάρουν για τους μεγαλύτερους φωτογράφους.

Σήμερα θα κάνουμε ένα αφιέρωμα στις πιο ωραίες καλοκαιρινές καμπάνιες με την ευχή αυτή η περιπέτεια που ζούμε να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται με το λιγότερο δυνατό κόστος …και να απολαύσουμε το καλοκαίρι!

Εnjoy

Ο οίκος Alexander McQueen και η Sarah Burton σαν καλλιτεχνική διευθύντρια τονίζουν ότι σε αυτή την συλλογή “Each look tells its own story” και ο φωτογράφος Jamie Hawkesworth κάνει το όραμα αυτό εικόνα!

H Vivienne Westwood ποζάρει η ίδια στην καλοκαρινή της καμπάνια αλλά όχι μόνη, μαζί της η Naomi Campbell που περπάτησε στο catwalk του οίκου 33 χρόνια πριν. Φοράνε κουστούμια σε pastel χρώματα και φωτογραφίζονται από τον Juergen Teller.

Ο Tyrone Lebon φωτογραφίζει την καλοκαιρινή καμπάνια Bottega Veneta, οι αισθησιακές εικόνες αποτυπώνουν ένα ατελείωτο καλοκαίρι πάνω σε ένα σκάφος γεμάτο με όλα τα πιο λαχταριστά κομμάτια της νέας συλλογής!

Ο οίκος Givenchy φέρνει κοντά δύο fashion icons. Marc Jacobs και Charlotte Rampling ποζάρουν μαζί στο φακό του Craig McDean για την νέα καμπάνια του οίκου.

Η Maria Grazia Chiuri  εμπνέεται από την κηπουρική και την βοτανολογία για την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Dior, και η φωτογράφος Brigitte Niedermair αποτυπώνει όλα τα στοχεία που χρειάζονται στην καμπάνια του οίκου.

Αέρινες μορφές και κίνηση είναι η αίσθηση που ήθελε ο οίκος Loewe για την νέα καμπάνια και ο Steven Meisel το έκανε πραγματικότητα!

O οίκος Gucci συνεργάζεται για μία ακόμη φορά με τον Γιώργο Λάνθιμο και στην καλοκαιρινή καμπάνια εκτός από μοντέλα πρωταγωνιστούν και… άλογα.

H ambassador της Chanel Kristen Stewart αναλαμβάνει την καμπάνια του οίκου για το καλοκαίρι και φωτογραφίζεται από τονJean-Baptiste Mondino.

H Ιsabel Marant μας ταξιδεύει στο Tel Aviv και ο Juergen Teller φωτογραφίζει την νέα συλλογή στις πολυσύχναστες παραλίες.

H Κate Moss ποζάρει για την Zadig & Voltaire σε ασπρόμαυρο concept και rock and roll style.

H Bella Hadid ταξιδεύει για τον οίκο Missoni στην Σαρδηνία και φωτογραφίζεται απο τους Mert Alas και Μac Piggott.

Η Stella McCartney φωτογραφίζει η ίδια την νέα της καμπάνια, μέσα στην φύση και δηλώνει ότι σε αυτό το concept η ομορφιά της φύσης συναντά το σύγχρονο design.

H νέα συλλογή του Anthony Vaccarell για τον οίκο Saint Laurent φωτογραφήθηκε στην έρημο από τον Juergen Teller και μία από τις πρωταγωνίστριες είναι η Zoe Kravitz.

O oίκος Chloe λανσάρει την απόλυτη κομψότητα στο καθημερινό ντύσιμο. Ο David Sims φωτογραφίζει την συλλογή της Natacha Ramsay Levi.

O Steven Meisel φωτογραφίζει τα super models Ιrina Shayk, Gigi Hadid, Andriana Lima και Joan Smalls για την καμπάνια της Max Mara.

The Ladies of Moscinorama. Ο Steven Meisel φωτογραφίζει για τον οίκο Moschino τις Κaia Gerber, Bella Hadid, Gigi Hadid και Adut Akech σε 80ς ύφος!

Poolside glamour! O Μichael Kors πιστός στο glam ύφος του δίνει το ύφος της νέας του συλλογής και οι Ιnez and Vinoodh φωτογραφίζουν!

O Nicolas Ghesquiere δημιουργεί μια ρομαντική συλλογή και στην νέα καμπάνια συνοδεύεται από τις statement τσάντες του οίκου Louis Vuitton.

H Jennifer Lopez γίνεται το πρόσωπο του οίκου Coach και φωτογραφίζεται για την καλοκαιρινή καμπάνια κρατόντας την new collection από τσάντες.

Read More

And More