Η BSB παρουσίασε την καλοκαιρινή της συλλογή στην σκηνή του Madwalk

To MadWalk 2018 by Serkova The Fashion Music Project, πραγματοποιήθηκε, για 8η συνεχή χρονιά, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands ένωσαν τις δυνάμεις τους με αγαπημένους καλλιτέχνες και παρουσίασαν ένα πραγματικά φαντασμαγορικό show.

Η απόλυτη βραδιά μόδας με παρουσιαστές τον frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES, Χρήστος Μάστορας, και το “Fashion IT” girl Μαίρη Συνατσάκη.

Η εταιρεία μόδας BSB παρουσίασε την καλοκαιρινή της συλλογή υπό τους ήχους των Claydee & Jenn Morel οι οποίοι ήρθαν από την Καλιφόρνια για να δώσουν τον πιο καλοκαιρινό παλμό στη σκηνή του madwalk και να ξεσηκώσουν το κοινό με το τραγούδι “Licky”.

She comes in colors everywhereshes like a rainbow…!” μας είχαν πρωτοπεί οι Rolling Stones και η BSB που γνωρίζει πολύ καλά πως να αναδεικνύει την κυρίαρχη τάση της κάθε σεζόν εμπνέεται και το κάνει πράξη!

«Rainbow, graphic stripes» λοιπόν, είναι η απόλυτη πρόταση για το καλοκαίρι 2018! Είναι έντονες, τολμηρές, κάθετες, λοξές, πολύχρωμες και παιχνιδιάρικες οι ρίγες που επικοινωνούν μεταξύ τους με την πιο fun διάθεση και σπάνε τους κανόνες του styling με total ριγέ mix & match εμφανίσεις. Η latin χρωματική παλέτα δίνει έναν εξωτικό παλμό και τα πολυπόθητα maxi και mini φορέματα υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν για χορό!

Κορμάκια, μπούστα και εντυπωσιακές παντελόνες αποκτούν κίνηση και τον δικό τους ρυθμό με sexy κρόσσια και πληθωρικά πλισέ. Τα εντυπωσιακά και αέρινα τελειώματα παίζουν με τα 3D εφέ των γραμμικών μοτίβων και δημιουργούν μια extra, ψευδαίσθηση κίνησης που αναδεικνύει την πιο θηλυκή και sexy πλευρά μας… στο μοναδικό catwalk με την υπογραφή της BSB.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η BSB, γνωστή για την έντονη φιλανθρωπική της δράση, δημιούργησε ένα συλλεκτικό φόρεμα και θα προσφέρει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του στο «Αναρρωτήριο Πεντέλης – στο παράρτημα του Ιδρύματος Μητέρα». Το ίδρυμα «Μητέρα» φιλοξενεί βρέφη και νήπια ηλικίας έως 6 ετών που έχουν ανάγκη ασφαλούς περιβάλλοντος, κοινωνικής φροντίδας, προστασίας και αποκατάστασης.

Το εντυπωσιακό, συλλεκτικό φόρεμα της BSB, με την πολυτελή υφή του σατέν και με κυρίαρχο το καταγάλανο χρώμα του ελληνικού ουρανού και της θάλασσας, παρουσιάστηκε στο charity act by BSB, με τη μοναδική ερμηνεία της Γιάννας Τερζή στο κομμάτι “Όνειρο μου” με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φέτος στη Eurovision.

Επιπλέον, η Γιάννα Τερζή επέλεξε total look BSB και για την εμφάνισή της στο red carpet.

Η Ilenia Williams ήταν μια ακόμα σταρ που φόρεσε look BSB, όπως και η Έλενα Γαλίφα που επέλεξε ένα red dress της εταιρίας.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί με ένα φλοράλ σετ BSB, το οποίο συνδύασε με λευκά sneakers.

Fashion pieces από τα BSB φόρεσε και η Ελένη Βουλγαράκη, η Νάνσυ Σπαθή και η Μαρίζα Μπαϊρακτάρη.

Read More

And More