CdMdiary by Caroline de Maigret: Ανακάλυψε τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της Chanel!

H Caroline de Maigret έχει ισχυρούς δεσμούς με τον οίκο CHANEL. Το 1998, ο Karl Lagerfeld έβαλε το νεαρό μοντέλο να περπατήσει στο runway του για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι, στην Όπερα της Βαστίλης. Αμέσως, ο σχεδιαστής γοητεύτηκε από το μοναδικό στιλ και την προσωπικότητά της.
Η Caroline de Maigret στη συνέχεια όχι μόνο έκανε καριέρα σαν μοντέλο αλλά ξεκίνησε επίσης μια δισκογραφική εταιρεία και έγινε παραγωγός, συγγραφέας και φωτογράφος. Με τα χρόνια, την ακολούθησε ένα πάθος για απεριόριστη δημιουργικότητα, και στη διαδικασία διαμόρφωσε έναν τρόπο ζωής made-to-measure. O Lagerfeld την χαρακτήρισε αργότερα στο βιβλίο του, το “Μικρό Μαύρο Σακάκι”. Μια φιγούρα που ποτέ δεν έλειπε από την πρώτη σειρά σε κάθε του show, και που αναδείχθηκε ως κορυφαία εικόνα της παρισινής κομψότητας. Το να γίνει λοιπόν μια εκπρόσωπος και πρέσβειρα για τον οίκο ήταν μια φυσική εξέλιξη αυτής της συνεχιζόμενης συνεργασίας.
Και σήμερα, η CHANEL παρουσιάζει με υπερηφάνεια μια ειδική lifestyle πλατφόρμα από την Caroline de Maigret. To CdMdiary από thn Caroline de Maigret δημιουργήθηκε με σκοπό την κοινή χρήση ενός τρόπου ζωής που ενσωματώνει διάφορες πτυχές της εποχής μας.

To site περιλαμβάνει σήμερα έξι τμήματα που θα επεκταθούν οργανικά σε συνάρτηση με το όραμα της editor-in-chief. Το N ° 1 συγκεντρώνει τα κομμάτια πρώτης ανάγκης και τα statement κομμάτια μαζί με συμβουλές στιλ και ιδέες για το πώς να τα φορέσεις και να τα σετάρεις. Το backstage προσφέρει μια πρωτοποριακή εικόνα για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες στο χώρο της μόδας, από runway φωτογραφίες σε αποκλειστικά πάρτι και εκδηλώσεις. Στα Dressing Talks, η Caroline μιλάει με διασημότητες που ανοίγουν τις ντουλάπες τους και συμμετέχουν σε μια αυθεντική συζήτηση για το τι φοράνε. Αλλά αυτή η πλατφόρμα δεν είναι μόνο για τη μόδα: αναδεικνύει την προσωπική επιλογή της Caroline των πολιτιστικών πραγμάτων που αγαπά αυτή τη στιγμή, από συναυλίες μέχρι βιβλία, ταινίες και πολλά άλλα. Επίσης, αγαπημένες της μυστικές διευθύνσεις, εστιατόρια, μπαρ και μουσεία. Υπάρχει επίσης ένα podcast, το Music Itw, μια συνέντευξη στην οποία special guests μιλoύν για τα τραγούδια που επηρέασαν τη ζωή και την καριέρα τους.

Το λανσάρισμα θα συνοδεύεται από μια ειδική εκδήλωση που θα ξεκινήσει στην μπουτίκ CHANEL στις 51 Avenue Montaigne, και στη συνέχεια θα ταξιδέψει σε πόλεις σε όλο τον κόσμο. Θα περιλαμβάνει τα βασικά κομμάτια της Caroline: ένα σακάκι, μικρό μαύρο φόρεμα, πλεκτά, παντελόνι και μπλούζα – καθώς και μια επιλογή κομματιών και αξεσουάρ που αγαπά τώρα. Η Caroline θα διδάξει επίσης σε ένα workshop για να μοιραστεί την προσέγγισή της στο στιλ.

Η πλατφόρμα CdMdiary από την Caroline de Maigret είναι στον αέρα από τις 22 Νοέμβρη, 2016 στο www.cdmdiary.com

Read More

And More