Πως φοράνε οι διάσημες το τζιν τους; Πάρε ιδέες και δημιούργησε μοναδικά looks

Το τζιν παντελόνι βρίσκεται πρώτο στις επιλογές μας, ειδικά αυτήν την περίοδο. Και όχι μόνο στις δικές μας επιλογές, αφού οι πιο διάσημες γυναίκες της διεθνούς showbiz (ναι αυτές που βλέπουμε πάντα λαμπερές και glam στο κόκκινο χαλί), “θέτουν” το denim pants ως βάση του καθημερινού τους στιλ. Ψηλόμεσα, με σκισίματα, σε ανοιχτό ή σκούρο μπλε χρώμα, crop, σε loose γραμμή, και πολλά ακόμα στοιχεία χαρακτηρίζουν τα τζιν παντελόνια που επιλέγουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρουν να εντυπωσιάζουν ακόμα και όταν φορούν αυτό το casual παντελόνι, μόνο και μόνο με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Σε γενικές γραμμές, ένα τζιν μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες πάρα πολλές φορές και σε κάθε περίσταση, αφού μπορούμε να το φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλάζοντας μόνο τα αξεσουάρ, ή τα παπούτσια ή το τοπ. Αν ψάχνεις λοιπόν, νέες στιλιστικές ιδέες που θα αποθεώσουν την εμφάνισή σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις γιατί οι διάσημες παραδίδουν μαθήματα με τις εμφανίσεις τους.

Η Zendaya και η Paris Jackson υποστηρίζουν το νεανικό και fresh style, για αυτό και επέλεξαν να αναδείξουν το αγαπημένο τους τζιν με ένα τοπ σε έντονο χρώμα κι ένα ζευγάρι λευκά sneakers. Must κομμάτι στην εμφάνιση της Zendaya είναι τα grandma’s γυαλιά που έδωσαν μια retro πινελιά στο look, ενώ στην εμφάνιση της Paris μας αρέσει πολύ η επιλογή της πολύχρωμης τσάντας που κάνει πιο χρωματιστό το αποτέλεσμα.

Η Margot Robbie και η Rita Ora φαίνεται να έχουν αδυναμία στο total denim look και όχι τυχαία, αφού πρόκειται για ένα safe και ταυτόχρονα στιλάτο σύνολο. Το μυστικό εδώ είναι τα παπούτσια. Η Margot που επέλεξε ένα outfit σε πιο σκούρο χρώμα, σέταρε ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots, ενώ η Rita φόρεσε την κλασική απόχρωση του denim επιλέγοντας ένα ζευγάρι λευκές γόβες.

Η μόδα εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα να βλέπουμε ακόμα και τα πιο chic παπούτσια να “σετάρονται” με ένα τζιν. Για παράδειγμα, η Heidi Klum φόρεσε ένα τζιν σε skinny και crop γραμμή, το οποίο συνδύασε με ένα ιδιαίτερο jacket (άνετα θα μπορούσε να φορεθεί και βράδυ αυτό το σύνολο), ενώ η Rosie Huntington – Whiteley επέλεξε να αναδείξει ένα boyfriend jeans με ένα oversized σακάκι και κλασικές γόβες Chanel.

H Hailey Baldwin και η Bella Hadid μένουν πιστές στο modern athleisure look, ακόμα και όταν φορούν τα αγαπημένα τους τζιν. Για παράδειγμα, η Bella φόρεσε ένα mom jeans με ένα μαύρο κορμάκι, επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρα sneakers και ολοκλήρωσε με μια belt bag. H Hailey φόρεσε ένα σε skinny γραμμή, το συνδύασε με ένα μαύρο bodysuit και Balenciaga sneakers, ενώ η τελική πινελιά μπήκε με την καμπαρντίνα που έριξε στους αγκώνες της.

Αυτή είναι η καταλληλότερη εποχή για να φορέσεις ένα τζιν με λευκά ankle boots. H Kendall Jenner επέλεξε ένα σε boyfriend γραμμή και με έντονα σκισίματα, σέταρε ένα crop top και ένα ανδρικό πουκάμισο και σαν τελική πινελιά επέλεξε τα λευκά booties. Από την άλλη, η Olivia Culpo φόρεσε ένα mom jeans και λευκά ankle boots, και σαν τοπ επέλεξε ένα από και basic γκρι t-shirt.

Επίσης, τα κλασσικά stilettos πέδιλα ταιριάζουν τέλεια με κάθε style jeans. Η Selena Gomez φόρεσε ένα ζευγάρι σε έντονο κόκκινο χρώμα και σε συνδυασμό με ένα wrap top, δημιουργώντας μια στιλάτη daily εμφάνιση, ενώ η Kendall Jenner προτίμησε ένα ζευγάρι σε nude απόχρωση και σε συνδυασμό με ένα crop top διακοσμημένο με φτερά, δίνοντας night style στο σύνολο. Και οι δύο φόρεσαν jeans σε χαλαρή γραμμή, αλλά εξίσου ωραία επιλογή θα ήταν κι ένα σε skinny, mom ή flared.

Μπορεί να διανύουμε τις ανοιξιάτικες μέρες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθείς τα αγαπημένα σου ankle boots. Για παράδειγμα, η Olivia Culpo φόρεσε ένα ζευγάρι σε μπεζ χρώμα, το οποίο συνδύασε με ένα straight jeans, ένα λευκό τοπ κι ένα μπεζ μπερέ. Από την άλλη, η Nicole Richie επέλεξε ένα jeans με σκισίματα, μαύρα ankle boots κι έδωσε χρώμα στην εμφάνισή της με ένα ριγέ blazer κι ένα λευκό t-shirt.

Τα loafers είναι από τα αγαπημένα μας καθημερινά παπούτσια που -ναι- ταιριάζουν τέλεια με jeans. Η ιδανική γραμμή παντελονιού για να τα συνδυάσεις είναι ένα skinny και crop, σαν αυτό της Gigi Hadid. Σέταρε πολύχρωμα αξεσουάρ κι ένα τοπ σε ουδέτερο χρώμα και είσαι οκ ακόμα και για το γραφείο.

Το σημερινό θέμα ολοκληρώνεται με το μαύρο τζιν. Θέλεις μια πιο θηλυκή εμφάνιση; Ακολούθησε τα βήματα της Kim Kardashian και συνδύασέ το με ένα απλό neutral top και neutral πέδιλα. Θέλεις πιο urban style; Φόρεσέ το σαν την Gigi Hadid η οποία επέλεξε ένα ζευγάρι ankle boots, μαύρο τοπ και αθλητικό καπέλο φορεμένο ανάποδα.

Read More

And More