Ψήφισε την πιο καλοντυμένη Ελληνίδα του 2018!

Ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε το 2018 και να μπούμε στο νέο έτος. Αυτό ξέρεις τι σημαίνει; Ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε το fashion απολογισμό μας, να θυμηθούμε λαμπερές εμφανίσεις Ελληνίδων stars από το 2018 και φυσικά να ψηφίσουμε, όπως κάνουμε δηλαδή κάθε χρόνο. Ποιες παρέδωσαν στιλιστικά μαθήματα και ποιες κατάφεραν να μπούνε στη λίστα μας; Ποιες πέρασαν το στιλιστικό μάθημα με άριστα το 10′; Για ακόμα μια φορά είναι στο δικό σου χέρι να δώσεις το fashion τρόπαιο της χρονιάς στην αγαπημένη σου εμφάνιση.

Πριν περάσουμε στο κεντρικό θέμα θα ήθελα να σου πω ότι δεν χρειάζεται να κρίνεις τη συγκεκριμένη εμφάνιση της κάθε star που επέλεξα εγώ. Μπορείς να δώσεις τη ψήφο σου στην αγαπημένη σου διάσημη που θεωρείς ότι είχε τη μεγαλύτερη στιλιστική εξέλιξη μέσα στο 2018. Οπότε το αφήνω πάνω σου…

P.S.: Θέλω να μείνεις συντονισμένη στο Tlife, καθώς ακολουθεί σούπερ θέμα με τις πιο καλοντυμένες celebrities του εξωτερικού!

 

Τάμτα

Η λέξη “μόδα” είναι συνώνυμη με το όνομά της. Η Τάμτα έχει καταφέρει να φέρει στην Ελλάδα όλα τα styles που βλέπουμε στο pinterest, τα οποία αναδεικνύει το μοναδική της προσωπικότητα. Δεν διστάζει να “παίξει” με τα χρώματα, να δημιουργήσει urban εμφανίσεις, αλλά και πιο glam looks που κόβουν την ανάσα.

 

Κατερίνα Καινούργιου

Η στιλιστική της εξέλιξη τα τελευταία χρόνια είναι τεράστια. Η Κατερίνα ξέρει πλέον τι ταιριάζει στο ύφος της και σπάνια πλέον πέφτει σε παγίδες. Η αδυναμία της είναι τα mini, πλέον όμως δείχνει την προτίμησή της και σε πιο loose bohemian γραμμές.

 

Δέσποινα Βανδή

Είναι μια από τις γυναίκες που παίζουν τη μόδα στα δάχτυλα. Στις daily εμφανίσεις διαλέγει casual chic outfits που είναι πάντα στιλάτα και άνετα, ενώ στο stage φοράει λαμπερά κομμάτια σχεδιαστών.

 

Ελένη Φουρέιρα

Το στιλ της θυμίζει Αμερικανίδα pop star και μας αρέσει πολύ αυτό. Σε πολλές φωτογραφίες θα τη συναντήσουμε με loose tracksuits, cycle shorts και τέτοιου είδους urban pieces, ενώ στα live της με ultra sexy σύνολα που κόβουν την ανάσα.

 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η πρώην Σταρ Ελλάς κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο GNTM τόσο με τον δυναμικό χαρακτήρα της, όσο και με το στιλ της. Σε κάθε επεισόδιο κέντριζε το στιλιστικό μας ενδιαφέρον με τις επιλογές της, οι οποίες πολλές φορές έφεραν την υπογραφή ξένων και Ελλήνων σχεδιαστών.

 

Ζέτα Μακρυπούλια

Την απολαμβάνουμε καθημερινά στην διασκεδαστική εκπομπή ROUK ZOUK και πάντα βλέπουμε πόσο όμορφα ντύνεται. Έχει αδυναμία στα loose παντελόνια, ενώ πολλές φορές την έχουμε δει με μίνι και μίντι γραμμές.

 

Βίκυ Καγιά

Δεν χρειάζονται περιττά λόγια και συστάσεις. Η Βίκυ Καγιά είναι μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες, αφού ξέρει τι της ταιριάζει και τι προτείνουν τα trends. Το αψεγάδιαστο στιλ της κατάφερε να την εντάξει στη λίστα με τις best dressed celebrities.

 

Φαίη Σκορδά

Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο στιλ, για αυτό εξάλλου είναι από τις αγαπημένες μας. Μπορεί να υποστηρίξει κάθε στιλ και κάθε ρούχο, από jeans, σορτς, μίνι και μίντι φούστες, μέχρι εντυπωσιακά glam gowns.

 

Έλενα Χριστοπούλου

Μέσα από την εκπομπή του GNTM την είδαμε να επιλέγει από midi φορέματα, μέχρι κοστούμια και τζιν. Η ίδια έχει το δικό της brand με ρούχα το οποίο έχει πιο bohemian και χρωματιστό style από αυτό που την έχουμε συνηθίσει.

 

Μαίρη Συνατσάκη

Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, αλλά ταυτόχρονα το it girl που μπορούμε να χαζεύουμε στο instagram με τις ώρες. Ό,τι στιλ και να επιλέξει, δεν αφήνει ποτέ απ’ έξω τα funky στοιχεία και τις fresh details.

 

Ευαγγελία Αραβανή

Είναι sexy, glam και ενίοτε vintage! Στις καθημερινές της εμφανίσεις είναι αρκετά cool, ενώ σε event, red carpet και στην τηλεόραση παραδίδει μαθήματα χολιγουντιανού αέρα.

 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μέσα από την εκπομπή “My Style Rocks”, η Κωνσταντίνα μας έδειξε την αγάπη της για τη μόδα. Καθημερινά τη βλέπουμε με θηλυκά σύνολα σε πιο cool style, ενώ στα Gala εμφανίζεται με ultra glam looks.

 

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το στιλ της χαρακτηρίζουν τα mix & match στοιχεία, το bohemian ύφος και οι γραμμές που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και τη σιλουέτα της. Συνήθως τονίζει την περιοχή της μέσης και επιλέγει μίνι γραμμές που φυσικά υποστηρίζει με τα καλλίγραμμα πόδια της.

 

Αθηνά Οικονομάκου

Το στιλ της έχει επιρροές από το Παρίσι, το Μιλάνο και πρωτεύουσες που η μόδα ακμάζει. Πάντα στα look της προσθέτει τις αγαπημένες της bohemian λεπτομέρειες ή rock-grunge πινελιές.


Read More

And More