Στιλιστική έμπνευση από τις σταρ: Τα πιο τέλεια μαγιό που επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους στην παραλία

Στιλιστική έμπνευση από τις σταρ: Τα πιο τέλεια μαγιό που επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους στην παραλία | tlife.gr

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε κάνει τις πρώτες βουτιές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η λέξη “μαγιό” και “beachwear” δεν πρέπει να μας απασχολεί. Εδώ και καιρό έχουμε ξεκινήσει να σου προσφέρουμε τις απαραίτητες πληροφορίες, σχετικά με το τι μαγιό θα βρεις στην αγορά, ποιες είναι οι τάσεις στα μαγιό, ποιο είναι το ιδανικό για το σωματότυπό σου. Τώρα λοιπόν, θα ασχοληθούμε με τα μαγιό που έχουν φορέσει ήδη οι διάσημες τον τελευταίο καιρό. Ναι, για ακόμα μια φορά θα αναζητήσουμε την στιλιστική έμπνευση στις εμφανίσεις που έχουν κάνει οι σταρ στην παραλία, θα δούμε η καθεμία τι μαγιό έχει επιλέξει, ποια γραμμή και σε τι χρώματα.

Πριν προλάβεις να απογοητευτείς και να σκεφτείς ότι δεν θα βρεις ποτέ ένα μαγιό σαν αυτά που φορούν οι celebrities, θέλω να σου πω με σιγουριά ότι θα βρεις κάτι παρόμοιο στα καταστήματα ή τα online shops, αφού οι ίδιες έχουν κάνει επιλογές που δεν είναι… δυσεύρετες!

Ερχόμαστε λοιπόν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι, ασχολούμαστε για ακόμα μια φορά με το θέμα “μαγιό”, παίρνουμε ιδέες και προετοιμάζουμε τη δική μας WoW εμφάνιση στη θάλασσα.

Για να δεις τι μαγιό επέλεξαν οι σταρ κάνε κλικ εδώ!

READ more