Celebrities στην καραντίνα! Οι instagram pics που ανέβασαν…

Για εμάς στην Ελλάδα έχει τελειώσει η καραντίνα. Παρόλα αυτά πολλές χώρες συνεχίζουν να έχουν το ίδιο μέτρο μέχρι όλα να πάνε καλά. Πολλές διάσημες συνεχίζουν να μένουν σπίτι για να προστατεύσουν αυτές και τις οικογένειες τους και όπως πολλές φορές έχω γράψει εδώ δεν σταματούν στιγμή να επικοινωνούν με τους fan τους και να κρατάνε μία ποιοτική επαφή με τον έξω κόσμο.

Έτσι σήμερα θα κάνουμε μια βόλτα στα social των επωνύμων. Τι κάνουν; Πώς περνάνε τις μέρες τους στο σπίτι; Τι ποστάρουν;

@chiaraferragni

Η Chiara Ferragni γιόρτασε τα γενέθλια της μαζί με την οικογένεια της μέσα στην καραντίνα αλλά δεν χάνει την διάθεση της, μας χαμογελάει και μας ευχαριστεί για τις ευχές.

@oliviapalermo

H Οlivia Palermo θέλει να ανεβάσει την διάθεση της και φοράει μπλε. Σύμφωνα με μελέτες τα χρώματα έχουν ιδιότητες και το μπλε μπορεί να φτιάξει την ψυχολογία σου αμέσως.

@kimkardashian

H Kim Kardashian φωτογραφίζεται στην παραλία με ένα σύνολο ίδιο στα χρώματα της αμμουδιάς το βράδυ, ενώ τα μαλλιά της έχουν ένα effect που το αποκαλεί fishnet sandy print hair. Eνδιαφέρον!

@naomicampbell

H Νaomi ακολουθεί την τάση που επικρατεί αυτή την στιγμή λόγω καραντίνας στον κόσμο της μόδας και φωτογραφίζεται μόνη της για το επετειακό τεύχος του περιοδικού Essence στο σπίτι της!

@alexachung

Μαθήματα styling μέσα στην καραντίνα από την Alexa Chung που φοράει ψηλόμεσο παντελόνι με ένα crop college πλεκτό και μας δίνει τέλεια ανοιξιάτικη εμφάνιση.

@emrata

Η Εmily ετοιμάζεται να πιει ένα ποτό στο σπίτι με τον σύζυγό της και μας δείχνει για μία ακόμη φορά πόσο sexy είναι ένα απλό μαύρο lingerie φόρεμα!

@Jlo

Η Jennifer Lopez μας δίνει μία ωραία συμβουλή για τις μέρες στην καραντίνα και προτείνει να προγραμματίζουμε τρία ωραία πράγματα (έστω και μικρά) κατά την διάρκεια της μέρας που θα μας κάνουν χαρούμενους. Μας αρέσει πολύ και επίσης δείχνει πολύ χαριτωμένη με αυτό το girly look.

@priyancachopra

Η Priyanca Chopra διοργανώνει καλλιστεία με την μικρή της φίλη και επιλέγει το τέλειο all day φόρεμα από denim σε κρουαζέ γραμμή.

@οfficialtamta

H πάντα στιλάτη Τάμτα φοράει την απόλυτη ρομαντική μπλούζα με τζιν παντελόνι σε ένα σύνολο που δεν φεύγει ποτέ από την λίστα με τα πιο effortless!

@chrismpo

Aν δεν ξεκίνησες γυμνστική όσο έμενες σπίτι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή αφού ο καιρός είναι ιδανικός για περπάτημα και jogging ή ποδήλατο. Η Χριστίνα Μπόμπα συνεχίζει να γυμνάζεται στο σπίτι και επιλέγει same print σύνολο γυμναστικής που είναι super.

 

Read More

And More