Chiara Ferragni: Aυτό είναι το cozy κομμάτι που δεν αποχωρίζεται τα Χριστούγεννα

Tα φετινά Χριστούγεννα θα μας βρουν σπίτι με τους αγαπημένους μας, χωρίς εξόδους και πάρτι ενώ το ντύσιμο μας επιβάλλεται να είναι casual chic! H Chiara Ferragni έχει ήδη μπει στο πνεύμα των φετινών γιορτών και παρατηρώντας το Instagram της ανακαλύψαμε το cozy πλεκτό κομμάτι που φορά ξανά και ξανά: Tην ζακέτα!

Ένα ρούχο που όλες έχουμε και φέτος είναι η ευκαιρία να το φορέσουμε μέσα στο σπίτι ή αν πάμε κάπου εφόσον το χαλαρό της ύφος έχει όλα όσα θέλουμε για την χριστουγεννιάτικη εμφάνιση μας! Ζεστή, χαλαρή και με γιορτινό ύφος αν την συνδυάσουμε σωστά αποτελεί το κομμάτι που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες φέτος! Ας δούμε ιδέες από την Ferragni για χαλαρά σύνολα με ζακέτα αυτές τις γιορτές.

Φαρδιά χνουδωτή ζακετα, που έχει ιδανικό μήκος για να την συνδυάζει με shorts και να σετάρει εντυπωσιακά καλσόν και brogues.

Boxy ζακέτα, που φοράει με το mom jean της ενω δίνει extra style με leather ankle boots και μπεζ τραγιάσκα.

Ζακέτα με μεγάλα κουμπιά, που συνδυάζει με πλεκτό shorts και διάφανο καλσόν για βραδιές στο σπίτι την διάρκεια των εορτών.

Πολύχρωμη ζακέτα, που φοράει με το shorts της και αφήνει τα ποδια της να κλέψουν την παράσταση.

Στενή γαλάζια ζακέτα, που τονίζει το τνεκολτέ, την συνδυάζει με παντελόνι σε ροζ χρώμα και δημιουργεί ενα color block σύνολο.

Read More

And More