Dua Lipa: Κυκλοφορεί με δερμάτινες, knee-high μπότες μέσα στο κατακαλόκαιρο

Ποιος είπε πως δεν μπορούμε να φορέσουμε δερμάτινα μέσα στο καλοκαίρι; Η Dua Lipa πάντως όχι. Το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Ιουλίου, η popstar εθεάθη από τους παπαράτσι να ψωνίζει στην Sloane Street στο Λονδίνο, φορώντας ίσως περισσότερα items από όσα επιτάσσει το styling αυτής της περιόδου.

Έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα πάνω, σε ένα sleek bun, και με παρέα της έναν άντρα να κρατά εκείνος τις τεράστιες πράσινες σακούλες που έφεραν την υπογραφή του οίκου Bottega Veneta, η Dua Lipa φαινόταν να νιώθει εξαιρετικά άνετα μέσα στο casual, denim look της. Αν με ρωτάς, απορώ!

Photo by Neil Mockford/GC Images

Για το συγκεκριμένο outfit είχε επιλέξει μια mini, τζιν φούστα με ξέφτια, ένα φαρδύ, σχεδόν αντρικό πουκάμισο σε μαύρο χρώμα, μερικά από τα κουμπιά του οποίου δεν είχε κουμπώσει, μια μικρή, μαύρη τσάντα με μεταλλικές λεπτομέρειες και ασημένια κοσμήματα. Ως εδώ, κανένα πρόβλημα.

Photo by Neil Mockford/GC Images

Και ενώ εμείς βράζουμε στο κέντρο της Αθήνας, και οριακά δεν ήρθαμε στο γραφείο με το μπικίνι, η Dua Lipa στο Λονδίνο, ολοκλήρωσε το street style look της με ένα oversized leather jacket και knee-high, δερμάτινες μπότες. Μα καλά, δεν ζεσταίνεται; Αναρωτιέμαι! Την βλέπω και ιδρώνω. Παρόλα αυτά το look, κράτα το! Μπορείς να ανατρέξεις σε αυτό, το φθινόπωρο, όταν θα έχεις ανάγκη από styling inspo.

Κεντρική φωτογραφία: Getty – Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Read More

And More