Emily Ratajkowski: Σετάρει τα γυναικεία staples λες και είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο (guess what, δεν είναι!)

Σου αρέσουν τα casual, all time classic items, αλλά δεν ξέρεις πως να τα συνδυάσεις ώστε το τελικό look σου να έχει ενδιαφέρον; Στην  Emily Ratajkowski και τα off-duty outfits της θα βρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι. Το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Απριλίου, ο φακός των παπαράτσι απαθανάτισε την Emily Ratajkowski σε χαλαρή της βόλτα στην Νέα Υόρκη.

Picture by: Dylan Travis/ABACAPRESS.COM / SplashNews.com

Το look της ήταν casual, στηριγμένο σε μερικά must-have που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην γκαρνταρόμπα τους αυτή την Άνοιξη. Μια μαύρη, υφασμάτινη, midi φούστα. Ένα ζευγάρι, δερμάτινες, slouchy μπότες με kitten heels, ούτως ώστε να μπορείς να «οργώσεις» την πόλη με άνεση αλλά και στυλ. Ένα λευκό πουκάμισο σε oversized γραμμή. Αυτό που αργότερα θα φοράς ανοιχτό με τα μαγιό σου ή συνδυασμένο με τα τζην σορτσάκια σου.

Picture by: Dylan Travis/ABACAPRESS.COM / SplashNews.com

Βέβαια την διαφορά στο look κάνει η καμπαρντίνα. Ναι, η κλασσική μπεζ θα ήταν μια χαρά. Αλλά έχε στο νου σου και την καφέ, δερμάτινη εκδοχή που επέλεξε η Ratajkowski – και αποτελεί το απόλυτο outwear trend της χρονιάς. Αυτή θα φοριέται πολύ και την άνοιξη. Δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, μια μαύρη shopper τσάντα είναι ό,τι πρέπει για μια τέτοια everyday εμφάνιση, ενώ 2-3 χρυσές αλυσίδες στον λαιμό θα προσδώσουν αυτή την κομψότητα που πάντα θα αποζητάμε. Well done Emily!

Read More

And More