H Pamela Anderson λανσάρει συλλογή με vegan τσάντες

Αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε μια vegan τσάντα αυτή τη σεζόν, τότε μπορεί να σας ιντριγκάρει να μάθετε ότι η ίδια η Pamela Anderson κυκλοφόρησε τη δική της cruelty-free συλλογή. Μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία το 2020 με την παριζιάνικη μάρκα Ashoka Paris, ο ηθοποιός και ακτιβιστρια συνεργάστηκε ξανά μαζί τους για να δημιουργήσουν περισσότερα σχέδια εγκεκριμένα από την PETA.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ASHOKA Paris (@ashoka_veganbags)

Η Pamela Shopping Collection αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά στυλ, το καθένα διαθέσιμο σε κλασικές αποχρώσεις του μαύρου, του κόκκινου, της τερακότα και του nude. H συλλογή έχει μία shopping bag, ένα backpack μία cross body bag  και ένα clutch!

Kάθε τσάντα είναι κατασκευασμένη από δέρμα μήλου με έγκριση PETA. Η διαδικασία περιλαμβάνει τη χρήση υποπροϊόντων από δέρμα μήλου από οπωρώνες στο Μπολτσάνο της Ιταλίας, τα οποία στη συνέχεια αλέθονται σε σκόνη και αποστέλλονται σε ένα εργοστάσιο στη Φλωρεντία, το οποίο το μετατρέπει σε δέρμα. Μέρος των πωλήσεων από τη συλλογή θα πάει στο Ίδρυμα Pamela Anderson, το οποίο υποστηρίζει οργανισμούς και άτομα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία των δικαιωμάτων του ανθρώπου, των ζώων και του περιβάλλοντος. Η Ashoka Paris δωρίζει επίσης μέρος των κερδών της σε ενώσεις προστασίας ζώων.

 

Read More

And More