H Sarah Jessica Parker σπάει ένα μεγάλο στιλιστικό κανόνα με αυτό της τον συνδυασμό

Η Sarah Jessica Parker ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα νέα επεισόδια του Sex and the City ενώ προσπαθεί κάθε μέρα να βρίσκεται στο flagshiop store της δικής μάρκας με παπούτσια, εξυπηρετώντας πολλές φορές του πελάτες η ίδια. Το στιλ της αγαπημένης ηθοποιού έχει εδώ και πολλά χρόνια ξεχωρίσει και η ίδια απέδειξε ότι και εκτός πλατό έχει αυτό το κάτι που βλέπαμε και στην αγαπημένη μας Carrie Bradswaw.

Πολλές φορές με τις εμφανίσεις της προκαλεί θετικά σχόλια ειδικά τον τελευταίο καιρό που η πανδημία έχει αλλάξει το ύφος του ντυσίματος μας φέρνοντας τα casual ρούχα στην πρώτη θέση. Φαίνεται όμως πως η Parker δεν διατίθεται να αποχωριστεί τα αγαπημένα της glam shoes και ειδικά τις γόβες ακόμη και τώρα.

Έτσι την είδαμε να συνδυάζει την φόρμα της με ένα ζευγάρι chic γόβες σε πρόσφατη εμφάνιση της. Σπάει με μία κίνηση ένα στιλιστικό κανόνα που εδώ και χρόνια απαγορεύει τα gym ρούχα να συνδυάζονται με glam shoes όμως πλέον όλα αλλάζουν αφού και η ίδια η ζωή έχει υποστεί τεράστιες αλλαγές.

Οι φόρμες έχουν γίνει η στολή μας και εννοείτε θα τις φορέσουμε με όλα τα παπούτσια μας ακόμη και τις γόβες αν αυτό μας εξυπηρετεί και μας βολεύει για μια συγκεκριμένη περίσταση.

Read More

And More