H Sarah Jessica Parker βρήκε το νέο αγαπημένο της φόρεμα

H Sarah Jessica Parker είναι ένα fashion icon και βεβαίως μέσα από το ρόλο της σαν Carrie Bradshaw μας χάρισε και θα μας ξαναχαρίσει μοναδικές στιλιστικές στιγμές. Μέσα από τα πρώτα πλάνα που έχουμε από τα γυρίσματα της συνέχειας του Sex & The City ανακαλύψαμε το νέο αγαπημένο φόρεμα της πρωταγωνίστριας που θα γίνει εύκολα και δικό σου αγαπημένο.

Μidi dress! Το φόρεμα  σε αυτό το μήκος είναι συνώνυμο της κομψότητας και του business look, μια επένδυση για κάθε γυναίκα που αγκαλιάζει το σώμα και το σοφιστικέ στιλ του  προσθέτει πάντα έξτρα πόντους θηλυκότητας. H Carrie Bradshaw το φοράει ξανά και ξανά, όπως βλέπουμε σε σκηνές από τα γυρίσματα και ήδη ξεχωρίσαμε 2 πολύ κομψές εκδοχές του.

SPLASH/Ideal Image

Γαλάζιο με έναν ώμο και ντραπέ σχέδιο της σχεδιάστριας Norma Camali, που συνδύασε με σακάκι Μax Mara και metallic πέδιλα Aquazzura.

SPLASH/Ideal Image

Vintage λευκό με μαύρες λεπτομέρειες της σχεδιάστρια L’Wren Scott από την συλλογή του 2009, που συνδύασε με vintage style τσαντάκι και Manolo Blahnik γόβες σε ροζ χρώμα με φιόγκους!

Read More

And More