Θα το τολμήσεις;

H Vanessa Paradis φόρεσε το αγαπημένο χρώμα του οίκου Chanel για την νέα σεζόν

Η πανέμορφη ηθοποιός  και τραγουδίστρια Vanessa Paradis εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Deauville οπού είναι πρόεδρος για φέτος, με ένα total look Chanel. Η Vanessa είναι εδώ και χρόνια ambassandor του οίκου και μας έχει συνηθίσει σε μοναδικές εμφανίσεις με την υπογραφή Chanel.

 

Έτσι για την πρώτη της red carpet εμφάνιση της, επέλεξε ένα φόρεμα σε peach αποχρώσεις, με φτερά στο τελείωμα από την πρόσφατη συλλογή Métiers d’art. Η Vanessa σπάνια επιλέγει τόσο colorfull κομμάτια όμως φαίνεται ότι υπέκυψε σε αυτό το χρώμα που προτείνει ο αγαπημένος της οίκος για την φετινή σεζόν και μάλιστα της πάει και πάρα πολύ!

Βεβαίως το σύνολο της ολοκλήρωσε με princess γόβες του οίκου που έχουν χρυσό χρώμα και bow δέσιμο και pearl κοσμήματα από την Chanel jewerly συλλογή!

Ο οίκος Chanel σπάνια έχει χρώματα στις συλλογές του και το black & white είναι ο signature συνδυασμός για τον οίκο αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν και κάποιες αποχρώσεις που επιλέγει για να δημιουργεί color trends όπως τώρα με αυτές τις υπέροχες peach αποχρώσεις που βλέπουμε στην Vanessa!

 

Read More

And More