H Αdele μάγεψε το κοινό της με Couture δημιουργία Schiaparelli

Πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια η Adele παρουσίασε  νέα τραγούδια από το καινούριο άλμπουμ της «30», που κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου και αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία. Ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο single του άλμπουμ με τίτλο “Easy on Me” και έχει κερδίσει την αγάπη των εκατομμυρίων θαυμαστών της.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Σε ένα ειδυλλιακό μέρος, στο πανέμορφο Griffith Observatory του Los Angeles έκανε το πρώτο της consert όπου ερμήνευσε με το δικό της ανεπανάληπτο τρόπο τα νέα της τραγούδια, αλλά και παλαιότερες επιτυχίες, όπως τα: Hello, Easy On Me, Skyfall, I Drink Wine, Someone Like You, When We Were Young, Make You Feel My Love, Hold On.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Schiaparelli (@schiaparelli)

Η Adele στα πλάνα που κυκλοφόρησαν είναι εντυπωσιακή με Couture δημιουργία Schiaparelli, ένα εκθαμβωτικό μαύρο μεταξωτό φόρεμα με ντραπέ σχέδιο και embroidered bustier, που σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνη και την ιδιαίτερη περίσταση από τον director του οίκου  Daniel Roseberry. Η Adele ολοκλήρωσε το amazing look της με custom σκουλαρίκια του οίκου επίσης που ήταν πολύ εντυπωσιακά!

Read More

And More