Jennifer Lopez: 5 styling tricks στα οποία ορκίζεται

Η Jennifer Lopez είναι πολυτάλαντη: Είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, επιχειρηματίας και, φυσικά, style icon. Κάθε μέρα και μια νέα ευκαιρία, μια νέα αφορμή, χάρη στην οποία μας αποδεικνύει πως δεν υπάρχει  «ντύσιμο κατάλληλο για την ηλικία σου». Υπάρχει μόνο «ντύσιμο ιδανικό για την περίσταση».

Με αφορμή τα γενέθλιά της στις 24 Ιουλίου, και σβήνοντας φέτος 54 κεράκια στην τούρτα της, αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά στο στιλ της JLo, το οποίο θα αποτελεί πηγή έμπνευσης πάντα, και μάλιστα για όλες τις γενιές, από τους boomers μέχρι και τους Gen Z’ers. Και κάπως έτσι ανακαλύψαμε 5 styling tips, τα οποία λατρεύει η Λατίνα star και στα οποία επιστρέφει ξανά και ξανά. Μπορείς και εσύ να τα υιοθετήσεις χωρίς προσπάθεια και να απογειώσεις τις εμφανίσεις του καλοκαιριού. Και όχι μόνο… 

Πες «ναι» στα statement αξεσουάρ

Η Jennifer Lopez γνωρίζει καλά πως μόνο ένα πράγμα μπορεί να μετατρέψει έναν basic, απλό, minimal συνδυασμό σε έναν breathtaking σύνολο. Και αυτό δεν είναι άλλο από τα σωστά αξεσουάρ. Η καλλιτέχνης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα μεγάλα σκουλαρίκια, τα statement γυαλιά ηλίου και τις εντυπωσιακές It bags, που μεταμορφώνουν ένα outfit, from zero to hero, που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι. Να μεταφράσω; Από κάτι αδιάφορο σε πρωταγωνιστή δηλαδή.

Με τα αξεσουάρ μπορείς να ξεγελάσεις τους πάντες. Πειραματίσου μαζί τους. Παίξε. Άσε την φαντασία σου ελεύθερη. Το ίδιο σύνολο, συνδυασμένο με διαφορετικά αξεσουάρ, μοιάζει με τελείως καινούργιο, ενώ στην ουσία αποτελείται από τα ίδια items. Αν το σκεφτείς, έτσι μπορείς να γλιτώσεις και χρόνο τα πρωινά, όταν συνήθως κάθεσαι μπροστά στην ντουλάπα με τις ώρες, προσπαθώντας να βρεις τι θα φορέσεις πάλι.

Με μονοχρωμία δεν έχασε ποτέ κανείς!

Αυτή την στιλιστική συμβουλή, την χρησιμοποιεί ξανά και ξανά. Tone on tone dressing, το λεγόμενο. Χρόνια τώρα αποτελεί τάση η συγκεκριμένη τεχνική στο styling. Ουσιαστικά πρόκειται για τα looks που κινούνται στην ίδια απόχρωση από την κορυφή ως τα νύχια. Τα tonal looks.

Η Jennifer Lopez τα προτιμάει, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Την έχουμε δει αμέτρητες φορές ντυμένη στα λευκά ή στα μπεζ. Αντίστοιχα τους κρύους μήνες του χρόνους, συχνά επιλέγει το total khaki ή τις 50 (ή και λιγότερες) αποχρώσεις του γκρι. Με κρύο ή με ζέστη, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: super chic σύνολα που την βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ανάδειξε τα δυνατά σου σημεία

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η Lopez έχει από τα πιο καλλίγραμμα και εντυπωσιακά κορμιά της παγκόσμια μουσικής σκηνής. Φαίνεται πως αυτό το γνωρίζει και η ίδια, αφού επιλέγει αρκετά συχνά να εμφανίζει τους κοιλιακούς της, φορώντας cropped tops. Μην ανησυχείς! Με αυτό το styling tip, δεν θέλουμε να σε στείλουμε στο γυμναστήριο να λιώσεις μέχρι να χτίσεις κορμί. Απλά θα σε παροτρύνουμε να βρεις εκείνο το χαρακτηριστικό που λατρεύεις στην εξωτερική σου εμφάνιση και να το τονίζεις με τις στιλιστικές σου επιλογές. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Δεν υπάρχει χρόνος για styling; Ένα εντυπωσιακό φόρεμα είναι η λύση

Αν υπάρχει ένα item το οποίο δεν μπορεί να αποχωριστεί η JLo είναι τα φορέματα. Σε όλα τα πιθανά χρώματα, μοτίβα και σχέδια. Αυτό είναι το πιο απλό styling tip της. Τα φορέματα γενικώς είναι one-and-done κομμάτια. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν χρειάζεται να σπαταλίσεις πολύ χρόνο για το styling τους. Είναι η εύκολη λύση.

Photo by BG020/Bauer-Griffin/GC Images

Για αυτό, η Λατίνα σταρ έχει αμέτρητα στην προσωπική της συλλογή, τα οποία φοράει συχνά-πυκνά, αλλάζοντας τα αξεσουάρ (να το πάλι μπροστά μας το styling tip No1) ανάλογα με την περίσταση και την ώρα.

It’s all about the basics, baby!

Πιστεύεις πως μόνο τα trendy items μπορούν να δημιουργήσουν ένα επιτυχημένο outfit; Κάνεις μεγάλο λάθος! Τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι πολύτιμα.

Photo by Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images

Και η Jennifer Lopez το ξέρει καλά αυτό. Για αυτό έχει εξοπλίσει την ντουλάπα της με basic κομμάτια, που δεν χάνουν την αξία τους με το πέρασμα του χρόνου. Θα σου προτείναμε να κάνεις το ίδιο!

 

 

Read More

And More