Kηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: H Πριγκίπισσα Σάρλοτ μάγεψε το πλήθος με την εμφάνιση της

Σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου όλα τα φώτα είναι στραμμένα στον Λονδίνο και στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ II.

Πάνω από 500 αρχηγοί κρατών, διπλωμάτες και σημαντικά προσωπικά της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής έχουν συγκεντρωθεί στη Μεγάλη Βρετανία για να πουν το ύστατο χαίρε στη μακροβιότερη μονάρχη της Γηραιάς Ηπείρου.

 

Από την τελετή, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Παλατιού, δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Πρίγκιπας George και η Πριγκίπισσα Charlotte,  δεύτερος και τρίτη αντίστοιχα στην διαδοχή του θρόνου που συνόδευσαν την μητέρα τους.

Ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Σάρλοτ μάγεψε τα πλήθη με την εμφάνιση της σαν μία μικρή Kυρία.

Φόρεσε ένα μάλλινο παλτό που το συνδύασε με καλσόν και mary janes όλα σε μαύρο χρώμα αλλά το καπέλο που ολοκλήρωσε του look της ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση και έδινε ένα stylish cute ύφος στην Πριγκίπισσα.

 

Στο πέτο του παλτό της διακρίναμε μία μικρή καρφίτσα ένα αξεσουάρ που βλέπουμε σε όλες τις royal εμφανίσεις και πλέον και στην μικρή Σάρλοτ!Η καρφίτσα είχε τοποθετηθεί στην αριστερή πλευρά από το παλτό της και είχε σχήμα πετάλου για να τιμήσει την αγάπη της προγιαγιάς της για τα άλογα. Τη μικρή καρφίτσα μάλιστα, είχε χαρίσει στη νεαρή πριγκίπισσα η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ

Φωτογραφίες Rueters / Getty

 

 

Read More

And More