Kourtney Kardashian: Παραδίδει μαθήματα styling με τα pregnancy look της

Η Kourtney Kardashian έχει αλλάξει κατά πολύ το στιλ της, από όταν γνώρισε τον  ντράμερ των Blink-182, Travis Barker. Καθώς η σχέση τους προχωρούσε, εκείνη άρχισε να υιοθετεί μια πιο goth αισθητική, που ταίριαζε τέλεια και με το στιλ του συντρόφου της. Μιλάμε για σοβαρή στροφή.

Τώρα που το ζευγάρι είναι πια παντρεμένο και περιμένει το πρώτο του μωρό, η έγκυος Kourt φαίνεται πως έχει αρχίσει να αλλάζει και πάλι το στιλ της. Αυτή τη φορά, κινείται προς μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση, ακολουθώντας (ή μήπως κοντράροντας) τα βήματα της Rihanna, που έκανε το maternity style να μοιάζει με επιστήμη. Πλέον οι εμφανίσεις της έχουν άλλον αέρα. Είναι πιο stylish, ενώ την ίδια στιγμή είναι άνετες, της προσφέρουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων, τονίζοντας ακόμα περισσότερο την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

 

Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω outfits, που επιβεβαιώνουν και με το παραπάνω, πως η Kourtney Kardashian έχει πάει το pregnancy style σε άλλο level, πείθοντάς μας πως το γυναικείο στιλ σε αυτή τη φάση δεν χρειάζεται να είναι βαρετό. Κάθε άλλο!

Photo by Gotham/GC Images

 

Οι casual σαλοπέτες
Λίγο πριν ανακοινώσει στο ευρύ κοινό την εγκυμοσύνη της, η Kourtney προσπαθούσε να κρύβει την φουσκωμένη κοιλίτσα της, με σαλοπέτες. Μια χαρακτηριστική εμφάνιση είναι η παραπάνω, όπου η Kourt έχει επιλέξει μια μαύρη, denim ολόσωμη φόρμα και την έχει συνδυάσει με λευκό T-shirt με logo, μαύρες αρβύλες και μαύρη τσάντα. 

Photo by Gotham/GC Images

Λίγες μέρες αργότερα, η celebrity δημιούργησε έναν ακόμα casual, black & white συνδυασμό. Αυτή τη φορά όμως η σαλοπέτα της ήταν λευκή.

Sexy και όποιος αντέξει… και στην εγκυμοσύνη!
Την ημέρα της ανακοίνωσης, η Kardashian εμφάνιση την φουσκωμένη κοιλιά της με την βοήθεια ενός διάφανου bodysuit σε κυπαρισσί χρώμα. Το είχε συνδυάσει με ένα μαύρο, χαμηλοκάβαλο, δερμάτινο παντελόνι και ψηλοτάκουνα, μυτερά μποτάκια.

Μικροσκοπικά μπικίνι σε όλα τα πιθανά χρώματα
Παρόλο που πολλές γυναίκες παγκοσμίως αποφεύγουν τα μπικίνι κατά την εγκυμοσύνη, εκείνη τους δίνει ψήφο εμπιστοσύνης. Όχι μόνο σε μαύρη απόχρωση, αλλά και σε φούξια, σε γκρι, σε πράσινη.

Ολόσωμα μαγιό με αποκαλυπτικά cut-outs
Και όταν δεν φοράει τελικά μπικίνι, η Kourtney επιλέγει ολόσωμα μαγιό με μια κοινή λεπτομέρεια: τα cut-outs. Δεν βολεύουν ιδιαίτερα στο μαύρισμα, αλλά πάνε ένα βήμα πιο πέρα το styling. Το απογειώνουν. 

Αν και δεν υπήρξα ποτέ έγκυος μέχρι στιγμής, πιστεύω πως αυτά τα σχέδια βολεύουν και την κοιλιά της που διαρκώς φουσκώνει. Δεν την πιέζουν, δεν την περιορίζουν.

Τα μαύρα φορέματα είναι η εύκολη λύση
Μια γρήγορη ματιά στο Instagram account της Kourtney και θα αντιληφθείς γρήγορα πως έχει αδυναμία στα little black dresses. Σε όλες τις πιθανές εκδοχές τους!

 

Αν η περίσταση είναι πιο formal, θα φορέσει ένα maxi, στράπλες σχέδιο, που θα αγκαλιάζει την κοιλιά της, δημιουργώντας μια υπέροχη σιλουέτα. 

Βέβαια είναι και Kardashian. Τι σημαίνει αυτό; Πως συχνά μπορεί να γίνεται λιγάκι πιο αποκαλυπτική, χωρίς να κάνει εντύπωση σε κανέναν. Η παραπάνω φωτογραφία επιβεβαιώνει ακριβώς αυτή την σκέψη, με την προσεχώς μανούλα Kourt, να ποντάρει σε ένα δαντελένιο, lingerie dress, που μας επέτρεπε να δούμε τα μαύρα εσώρουχα που φορούσε από μέσα. Το είχε συνδυάσει με καουμπόικες μπότες μέχρι το γόνατο και δερμάτινη καμπαρντίνα.

Από τις δικές μου αγαπημένες της εμφανίσεις, είναι εκείνη για χάρη της οποίας είχε φέρει ένα slip dress κοντά με μαύρες αρβύλες, και μαύρο bomber jacket. 

Co ords: Μονόδρομος για τις γυναίκες σε ενδιαφέρουσα.

Ποιο είναι το ατού των co-ords; Ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια όσον αφορά το styling. Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να τους χαρίσεις κάτι έξτρα, είναι να παίξεις με τα αξεσουάρ. Για αυτό και είναι φανταστική επιλογή για τις έγκυες. Και για την Kourtney Kardashian!

Τελικά το pregnancy style της Kourtney Kardashian τα έχει όλα! Τώρα δεν έχουμε παρά να περιμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες εμφανίσεις της. Και κανείς δεν περίμενε ότι θα βγει κάτι τέτοιο από το στόμα μας…

Κεντρική φωτογραφία: Helen Healey/NBC via Getty Images

Read More

And More