Mad Video Music Awards 2020: Τι φόρεσαν οι διάσημες την λαμπερή βραδιά

Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards 2020 είναι εδώ για 17η χρονιά, προσφέροντας συναρπαστικές στιγμές κι έντονες συγκινήσεις, φωτίζοντας τη δύναμη της μουσικής! Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς και απολαμβάνουμε τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής από απόσταση, μέσα από ένα μοναδικό, εορταστικό τηλεοπτικό show!
Όπως κάθε χρόνο, ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας, τα Mad Video Music Awards 2020 παρουσίασε δυνατές απονομές & βραβεύσεις με ανατρεπτικούς απονεμητές, οι οποίοι προέρχονται από το χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης, του θεάτρου, αλλά και του αθλητισμού και δίνουν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα!

Στην σκηνή ανέβηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz και εμείς σου έχουμε όλες τις πληροφορίες για τις εμφανίσεις που εντυπωσίασαν:

 

Η Τάμτα παραλαμβάνει το βραβείο της φορώντας ένα bandanna dress της σχεδιάστριας Νatasha Zinko που συνδύασε με Maison Margiela boots και vintage σκουλαρίκια.

Στο σκηνή η Τάμτα ερμηνεύει το τραγούδι της, με custom δημιουργία της Lena Katsanidou όλο λευκά φτερά και φιόγκο της σχεδιάστριας που συνδύασε με παπούτσια από τις γεωργιανές σχεδιάστριές Mach & Mach.

 

H Eλένη Φουρέιρα για τις εμφανίσεις συνεργάστηκε με την σχεδιάστρια Ειρήνη Μάκκου και φόρεσε 3 δημιουργίες της. Στην σκηνή ανέβηκε με καμπαρντίνα που είχε ντραπέ σχέδια από pvc ύφασμα, λευκό φόρεμα με τονισμένους ώμους και sequin λεπτομέρειες και τα 2 από την σχεδιάστρια Ειρήνη Μάκκου και custom λευκές μπότες Sante.

Το βραβείο της η Ελένη Φουρέιρα το παρέλαβε φορώντας custom lime outfit της Ειρήνης Μάκκου επίσης.

Η Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσε το τραγούδι της φορώντας wrap φόρεμα White Angel και αρβύλες Τsakiris Mallas.

Το βραβείο της η Έλενα Παπαρίζου το παρέλαβε φορώντας sparkling κολάν Vivienne Westwood, top Valentino και μποτίναι Steve Madden Nak, ενώ μαζί της στην σκηνή ανέβηκαν η Nτορέττα Παπαδημητρίου με sequi colord φόρεμα MI RO και η Μαρία Σολωμού με black mini sequin φόρεμα Deux Hommes.

H Μαίρη Συνατσάκη ανέβηκε στην σκηνή με floral φόρεμα από την συλλογή της Project Soma σε κόκκινες αποχρώσεις και βολάν.

Η Κατερίνα Καινούργιου εντυπωσίασε με mini sequin φόρεμα Asos και suede over the knee boots Casadei.

 

H Josephine εμπιστεύτηκε τον διάσημο οίκο, φορώντας μια Haute Couture, ολόσωμη δημιουργία, κεντημένη στο χέρι με κρύσταλλα και ημιπολύτιμους λίθους, ένα sexy σύνολο που κόβει την ανάσα με τις αναλογίες της και το αψεγάδιαστο κορμί της. Η glam ολόσωμη φόρμα, δια χειρός Celia Kritharioti, της ταίριαζε απίστευτα καθώς τόνιζε τα δυνατά της σημεία, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια σταsocial media.

Read More

And More