Site icon TLIFE

Mαρίνα Σάττι: Tι θα φορέσει στην σκηνή της Eurovision

H Μαρίνα Σάττι λίγη ώρα πριν βρέθηκε στο αεροδρόμια για να αναχωρήσει για την φετινή  Εurovision με τα στοιχήματα να την ανεβάζουν όλο και πιο ψηλά στην κατάταξη και το “Ζάρι” να γίνεται το αγαπημένο μας σιγά σιγά!Η Μαρίνα Σάττι έχει ένα αυθεντικό στιλ που απογειώνει το mix & mutch styling και δεν χορταίνουμε να την απολαμβάνουμε.Τολμηρή και καινοτόμα η Μαρίνα Σαττι δεν φοβάται να πειραματίζεται και να δημιουργεί super outfits που κάνουν σίγουρα την διαφορά.Τι θα επιλέξει λοιπόν on stage την μεγάλη βραδιά;

 

Στο στιλ της προσθέτει στοιχεία που την εκφράζουν, με το χρώμα και τα lingerie items να κυριαρχούν ενώ λατρεύει τους κορσέδες που φόρεσε και στο επικό video clip της για το “Ζάρι”.

Συνήθως συνδυάζει κορσέδες με t-shirt επιλέγοντας satin σχέδια ή με μοτίβα ενώ στο video clip έκανε ένα πιο 00s συνδυασμό.

@marina_satti

 

H Mαρίνα απάντησε σήμερα σε ερώτηση δημοσιογράφου και μας έδωσε ένα spoiler για την εμφάνιση της που θα είναι μάλλον ένα φόρεμα σε ροζ λιλά απόχρωση και ένα ζευγάρι μπότες που θα μας εντυπωσιάσου. Περιμένουμε με ανυπομονησία την επιλογή της και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Κεντρική φωτογραφία NDP

© 2024 tlife.gr