Styling tips απο τις διάσημες για να εντυπωσιάσεις με τα party σύνολά σου

Τα Χριστούγεννα έχουν λάμψη, εξόδους, καλέσματα, πάρτι και διάθεση γιορτινή. Αυτές τις μέρες σίγουρα θα έχεις πρόσκληση για ένα event σε μαγαζί ή σε σπίτι. Θες να εντυπωσιάσεις να κάνεις μία μοναδική εμφάνιση και να νιώθεις όμορφη!

Αυτό το διάστημα σου έχω ετοιμάσει πολλά θέματα για τα festy look σου αλλά σήμερα θα ζητήσουμε την βοήθεια από τις διάσημες. Θα δούμε μαζί look από τις πιο στιλάτες γυναίκες της showbiz και θα πάρουμε styling tips από τις δικές τους glam εμφανίσεις!

Instagram @caradelevingne

Eνα κουστούμι αποτελεί πάντα μία στιλάτη εναλλακτική για τα ρεβεγιόν, δώσε σέξι ύφος φορώντας το χωρίς top και με πανύψηλες γόβες.

Instagram @dualipa

Τα γάντια είναι το must αξεσουάρ των γιορτών! Διάλεξε μαύρα διάφανα και απογείωσε τα φορέματα σου.

Instagram @kimkardashian

Κάνε την ανατροπή και φόρεσε ροζ, η μεγαλύτερη τάση της σεζόν η Barbiecore κυριαρχεί και τις γιορτές. Φορέματα ή άξεσουαρ σε ροζ χρώμα θαδώσουν νέο στιλ στα εορταστικά σoυ outfit.

Instagram @haileybieber

Aν θες να βάλεις πέδιλα αλλά κρυώνεις ακολούθησε το παράδειγμα της Hailey Bieber και συνδύσε τα με διάφανο μαύρο καλσόν χωρίς ραφές.

Instagram @ritaora

Συνδύασε διάφανα ή διχτυωτά φορέματα με ρετρό ρομαντικά εσώρουχα και φόρεσε την Boudoir τάση με star style αυτές τις γιορτές.

Ιnstagram @alessandraambrosio

Τα φτερά παραμένουν ψηλά στα festy look και ένα top με φτερά απογειώνεις και το πιο κλασικό ρούχο.

Instagram @robzangardi

Το κόκκινο χρώμα είναι πάντα must για το Ρεβεγιόν και ένα κόκκινο φόρεμα αποτελεί αλάνθαστη επιλογή.

Instagram @robzangardi

Η ανοιχτή πλάτη σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα και τα open back φορέματα θα απογειώσουν το στιλ σου.

Instagram @vickykaya_

Ενα tuxedo blazer συνδυασμένο με μίνι φούστα είναι μία πολύ στιλάτη πρόταση για το ρεβεγιόν και με την υπογραφή της Βίκυς Καγιά.

 

 

Read More

And More