Η πιο καλοντυμένη

Tα πιο στιλάτα σύνολα που είδαμε από τις διάσημες αυτή την εβδομάδα στο instagram

Είναι Σαββατοκύριακο και εσύ χαλαρώνεις ή ετοιμάζεσαι να βγεις και να περάσεις τέλεια. Εδώ στο Τlife έχουμε καθιερώσει αυτή την στήλη κάθε ΣΚ και μαζί κάνουμε μία απολαυστική βόλτα στο instagram διαλέγοντας τα πιο ωραία σύνολα που φόρεσαν και πόσταραν οι διάσημες.To φθινόπωρο ο καιρός αλλάζει αλλά και η διάθεση μας, θέλουμε ανανέωση αλλά είναι νωρίς ακόμη για απόλυτα χειμερινά, ας δούμε λοιπόν τι φοράνε οι celebrities.

Δες όλα τα look και πάρε και styling tips για φθινοπωρινές εμφανίσεις από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της showbiz.

@dualipa

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα τέλειο sequin φόρεμα με λεπτό διάφανο καλσόν και πέδιλα σατέν και μας δίνει μία πρόταση αν θέλουμε να βάλουμε πέδιλα σιγά σιγά αλλά ο καιρός θέλει και καλσόν. Το διάφανο είναι η τέλεια λύση.

@oliviaculpo

Δερμάτινο ψηλόμεσο παντελόνι με χακί φούτερ και mules για την Οlivia Culpo,Mία τέλεια πρόταση αν θες σιγά σιγά να φορέσεις φθινοπωρινά ρούχα με… καλοκαιρινά παπούτσια.

@vikykaya_

Total black από την Βικυ Καγιά με βελούδινο bustier και ανδρικό παντελόνι που δείχνει πανύψηλη σιλουέτα και μας αρέσει πάρα πολύ. Το βελούδινο είναι μεγάλη τάση φέτος και ένα top είναι μία καλή αρχή να το βάλεις στην ντουλάπα σου.

@jlo

H Jennifer Lopez ψηφίζει snake print και σε μποτάκια, είναι ένα νέο σχέδιο από την προσωπική συλλογή που σχεδιάζει και μας το προτείνει σαν επιλογή ειδικά με λευκά η μπεζ σύνολα που θα δώσουν το σωστό twist.

@tatistefanidou

H Τατιάνα με τέλειο ντραπέ λευκό φόρεμα που συνδύασε άψογα με nude αξεσουάρ και μας δίνει στιλάτη ιδέα για εμφανίσεις στο γραφείο μας.

@stam_tsimtsili

Αέρινο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, λίγες ακόμη φορές θα μπορέσουμε να το χαρούμε αφού ο καιρός αλλάζει αλλά η Σταματίνα το φοράει με τόσο τέλειο τρόπο που θες να ξαναβάλεις και το δικό σου. Υπέροχα πέδιλα.

@katken85

Eνα mini floral φόρεμα με μακριά μανίκια είναι ότι πιο στιλάτο θες για τώρα, η Κατερίνα Καινούργιου το συνδύασε με ωραία χρυσά σκουλαρίκια και μαλλιά που ταιριάζουν με το σύνολο και σε παπούτσια δεν βλέπουμε την επέλεξε αλλά ένα ζευγάρι slingback γόβες με τετράφωνο τακούνι θα ήταν τέλειο.

@kimkardashian

Μπότες, μία επιλογή που παλαιότερα φορούσαμε μόνο τον χειμώνα αλλά πλέον βλέπουμε όλο και πιο συχνά τις διάσημες να τις φοράνε πολύ πιο νωρίς. Εδώ η Kim συνδυάζει knee μπότες με δερμάτινο ολόσωμο σορτσάκι και tiny tote bag.

@ilianapapageorgiou

Άσπρο μαύρο! Δη σου έγραψα ότι αυτός ο συνδυασμός είναι αξεπέραστος,η Ηλιάνα τον επέλεξε για την εκπομπή της με δερμάτινη wrap φούστα t shirt και δερμάτινα μποτάκια. Copy the look.

@chiaraferragni

Βόλτα στην πόλη με δερμάτινη φούστα λευκό t shirt και αρβυλακια, η Chiara το φόρεσε και εσύ μπορείς να το δοκιμάσεις την επόμενη φορά που θα πας χαλαρή βόλτα για shopping ή ποτό.

 

 

Read More

And More