To μαγευτικό Dinner της Chanel στις Κάννες με διάσημες καλεσμένες

Στις 7 Ιουλίου, η CHANEL πραγματοποίησε ένα αποκλειστικό  οικείο δείπνο για να γιορτάσει το CHANEL & Cinema, και την ταινία «Annette» του Leos Carax, με πρωταγωνιστή την ambassador της CHANEL Marion Cotillard.

Οι εξήντα προσκεκλημένοι, συμπεριλαμβανομένων των Leos Carax, Marion Cotillard,Simon Helberg,Tilda Swinton,Sébastien Tellier, Naama Preis, Nadav Lapid, Rebecca Marder, Anne Berest, και μοντέλα μούσες του οίκου, Rianne Van Rompaey, Mica Argañaraz και Lola Nicon, συγκεντρώθηκαν γύρω από την Virginie Viard στην εμβληματική ιδιωτική παραλία Bijou Plage.

 Καθώς έφτασαν οι φιλοξενούμενοι, η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική και η DJ και φίλη του Οίκου Amandine de la Richardière φρόντιζε για την μουσικη.

 Ο Αμερικανίδα μουσικος Μόλυ Λιούις τραγούδησε διάσημα κινηματογραφικά τραγούδια μπροστά σε ένα σαγηνευτικό κοινό, συμπεριλαμβανομένου ενός από το soundtrack της «Annette».

Στη συνέχεια, ως έκπληξη, ο Sparks τραγούδησε το πρώτο τους τραγούδι από την ταινία, “So May We Start”. Ο Αργεντινός σεφ 3 αστέρων, Mauro Colagreco δημιούργησε το μενού.

Ένα γεγονός για να φωτίσει και να ενισχύσει τους ισχυρούς δεσμούς που έχει δημιουργήσει το CHANEL με τον κόσμο του κινηματογράφου κατά τη δεκαετία .

H Marion Cotillard.

H Αngele.

H Tilda Swidon.

H Charlotte Casiraghi.

O Sebastien Tellierr.

H Rebecca Marder

Tα μοντέλα Rianne Von Rompaey, Mica Arganaraz, Molly Lewis.

H Soo Joo Park.

 

 

Read More

And More