Uma Thurman: H επική ταινία Pulp Fiction γιορτάζει 30 χρόνια και το star cast έκανε ένα red carpet reunion!

Η επική ταινία Pulp Fiction έκλεισε 30 χρόνια και το γιόρτασε με μία επετειακή προβοή στο Λος Άντζελες, η τέλεια αφορμή για να κάνει reuinion το cast ταινίας.

 REUTERS/Mario Anzuoni

 

 REUTERS/Mario Anzuoni

 

Ετσι η  Uma Thurman, ο John Travolta, ο Harvey Keitel  και ο Samuel L. Jackson βρέθηκαν ξανά μαζί μετά από πλλά χρόνια! Την παράσταση έκλεψε βεβαίως η Uma Thurman η οποία για την περίσταση δεν επέλεξεξ το κλασικό look από την ταινία, λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι αλλά ένα black casual look που μας άρεσε πολύ!

REUTERS/Mario Anzuoni

 

REUTERS/Mario Anzuoni

 REUTERS/Mario Anzuoni

 

Η Thurman φόρεσε ένα wide leg παντελόνι με ζώνη που είχε metallic detail, το συνδύασε με matching cardigan και flat sandals όλα σε μαύρο χρώμα.Mας αρέσουν επίσης τα chunky σκουλαρίκια που επέλεξε για να ολοκληρώσει το σύνολό της ενώ κράτησε και μία 00s bag δημιουργώντας ένα casual chic look!


Picture by: Billy Bennight/AdMedia / SplashNews.com

Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ταινίας, ο Μπρους Γουίλις, 67 ετών, δεν παρευρέθηκε, καθώς παλεύει με την εκφυλιστική εγκεφαλική άνοια (FTD). Η σύζυγός του Emma Heming Willis, 45 ετών, και η κόρη του Tallulah Willis, 30 ετών εμφανίστηκαν με 2 look που θύμιζαν πολύ αυτά που φορούσε ο ηθοποιός στην ταινία!

Κεντρική φωτογραφία Reuters

 

Read More

And More