Wimbledon: Το look της Kate Middleton μας πείθει να προσθέσουμε αυτό το χρώμα στη ντουλάπα μας

Έχει φτάσει αυτή η εποχή του χρόνου, κατά την οποία παραδοσιακά η προσοχή μας εστιάζεται στην Βρετανία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, όπου λαμβάνει χώρα το Wimbledon, το παλαιότερο τουρνουά tennis. Είτε είσαι λάτρης του αθλήματος είτε όχι, υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι να ασχοληθείς με αυτή την διοργάνωση.

Εγώ παραδείγματος χάρη δεν παρακολουθώ στενά τα του τένις. Δεν παρακολουθώ καθόλου, για να είμαι ειλικρινής. Παρόλα αυτά, την περίοδο που διεξάγεται το Wimbledon, έχω πάντα το νου μου στο τι γίνεται στη Βρετανική πρωτεύουσα. Ο λόγος είναι πως στο Wimbledon δίνουν συνήθως το παρών διάφορες, λαμπερές celebrities, και κάπως έτσι αποκτά για εμένα ένα ενδιαφέρον, από στιλιστικής άποψης κυρίως. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, είναι κάθε χρόνο μια από αυτές τις celebrities.

Photo by Neil Mockford/GC Images

 

Όπως ήταν επόμενο, η φετινή διοργάνωση δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η Kate Middleton εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης 4 Ιουλίου στο γήπεδο, και το look της έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγα λεπτά. Μα πώς θα γινόταν διαφορετικά; Το oversized σακάκι της που έφερε την υπογραφή του οίκου Balmain άξιζε χειροκρότημα. Πέρα από το super chic κόψιμό του, αυτό που κέντρισε το δικό μου ενδιαφέρον ήταν η απόχρωση του: παστέλ πράσινο ή αλλιώς το χρώμα της μέντας. Υπάρχει κάτι πιο fresh για το καλοκαίρι; 

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε το συνδυάσει το εν λόγω σακάκι με λευκά items, και συγκεκριμένα πλισέ λευκή φούστα και λευκό lingerie top. Οι γόβες αλλά και η mini bag της ήταν επίσης λευκά, ολοκληρώνοντας έτσι ένα look που φωνάζει καλοκαίρι! Ό,τι πρέπει για τα looks του γραφείου.

Φωτογραφία εξωφύλλου: Hannah Mckay – Pool/Getty Images

 

 

Read More

And More