Zendaya: Τα 3 wow looks που φόρεσε μέσα σε μια ημέρα για την πρεμιέρα του «Challengers» στο Παρίσι

Η Zendaya φαίνεται πως αγαπάει τους «μαραθωνίους μόδας». Λίγες εβδομάδες μετά το press tour του Dune: Part II, κατά την διάρκεια του οποίου η ηθοποιός δημιουργούσε το ένα εντυπωσιακό red carpet look μετά το άλλο, σειρά έχει η περιοδεία της νέας της ταινία, το Challengers. Το Σάββατο 6 Απριλίου, η νέα κινηματογραφική παραγωγή στην οποία πρωταγωνιστεί η 27χρονη ηθοποιός μαζί με τον Josh O’Connor and Mike Faist έκανε πρεμιέρα στο Παρίσι. Η Zendaya, με την βοήθεια φυσικά του πιστού της στυλίστα, Law Roach, άλλαξε 3 διαφορετικά looks μέσα σε 24 ώρες, όλα με την υπογραφή του οίκου Louis Vuitton. 

Photo by Kristy Sparow/Getty Images

 

Η ημέρα ξεκίνησε με ένα statement παλτό, που έφερε το χαρακτηριστικό checkboard print του γαλλικού οίκου, μπλέκοντας μοναδικά το λαχανί με το λευκό χρώμα. Το εν λόγω item ανήκει στην συλλογή που είχε παρουσιάσει η Louis Vuitton για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013. Το look ολοκληρώθηκε με λευκή κορδέλα στα μαλλιά, λευκές γόβες και διακριτικά κοσμήματα Bulgari.

Photo by Marc Piasecki/WireImage

Λίγη ώρα αργότερα, για το press conference της ταινίας, η Zendaya εμφανίστηκε με ένα σατέν co-ord σε lime χρώμα, το οποίο είχε σχεδιάσει ο Marc Jacobs για χάρη του οίκου Louis Vuitton το 1999. Το συνδύασε με high heels σανδάλια σε ασημί απόχρωση.

Για την τελευταία εμφάνιση της ημέρας, εκείνη στο κόκκινο χαλί, η Zendaya άφησε για λίγο τους υποτόνους του πράσινου, μέσα στους οποίους πόζαρε την υπόλοιπη ημέρα και πόνταρε στο λευκό. Πρόκειται για ένα ολόλευκο σύνολο Louis Vuitton, σχεδιασμένο από τον Nicolas Ghesquière, αποτελούμενο από ένα λευκό bustier, μια ντραπέ, chiffon φούστα με ζωηρή κίνηση και μια φαρδιά, δερμάτινη ζώνη. Φανταστικό το look, μα εξίσου φανταστικά και τα κοσμήματά της, και πάλι με την υπογραφή του οίκου Bulgari.

Photo by Marc Piasecki/WireImage

Για την ιστορία, το Challengers θα βγει στους κινηματογράφους στις 24 Απριλίου. Το σενάριο στηρίζεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο, με επίκεντρο της Tashi (Zendaya), πρωταθλήτρια στο τέννις, η οποία μπλέκει ταυτόχρονα με δύο άντρες, επίσης επαγγελματίες παίκτες του τέννις, τον Art (Mike Faist) και τον Patrick (Josh O’Connor ). Μετά από έναν τραυματισμό που βάζει απότομα τέλος στην καριέρα της ως τεννίστρια, η Tashi παντρεύεται τον Art, και μάλιστα γίνεται και προπονήτριά του. Τι γίνεται όμως όταν ο  Art και ο Patrick αναγκάζονται να παίξουν ο ένας εναντίον του άλλου χρόνια αργότερα;

Κεντρική φωτογραφία: Kristy Sparow/Getty Images

Read More

And More