Zendaya: Το early 2000s top της από Louis Vuitton συζητήθηκε πολύ

Αφού παρακολούθησε το show του Louis Vuitton για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024, η ηθοποιός άλλαξε γρήγορα look, αντικαθιστώντας το λευκό της φόρεμα – για το οποίο πήρε διθυραμβικά σχόλια – με κάτι λίγο πιο casual με σκοπό να περπατήσει στους δρόμους του Παρισιού. Φυσικά η επιλογή της δεν ήταν καθόλου τυχαία. Δεν ήταν ό,τι και ό,τι.

Photo by Jacopo Raule/Getty Images

Με την βοήθεια του επί χρόνια συνεργάτη της Law Roach, η Zendaya συνδύασε ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή με ένα vintage top, που έφερε την υπογραφή του οίκου Louis Vuitton. Το συγκεκριμένο item είχε περπατήσει στο catwalk του brand το 2004, όταν πίσω από τιμόνι του Creative Director ήταν ο Marc Jacobs. Ολοκλήρωσε το look της με λευκά, strappy, ψηλοτάκουνα πέδιλα και μια εξαιρετικά σπάνια, επίσης vintage, τσάντα, δημιουργία της συνεργασίας του γαλλικού οίκου με τον Ιάπωνα καλλιτέχνη, Takashi Murakami.

Με αυτή την casual but chic εμφάνιση η Zendaya, πρέσβειρα του Louis Vuitton, δεν εξυμνεί μόνο τις εποχές που ο Jacobs κρατούσα τα σχεδιαστικά ηνία του οίκου αλλά και την αξέχαστη καμπάνια του brand για την Άνοιξη του 2004, με την Naomi Campbell, ντυμένη με το ίδιο σύνολο (πλην του τζιν), ξαπλωμένη σε έναν αμμόλοφο.

Κεντρική φωτογραφία: @zendaya

Read More

And More