Must have

Αυτά είναι τα κομμάτια κλειδιά που φοράνε ξανά και ξανά οι διάσημες! Εσύ πόσα έχεις;

Οι πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη μας εμπνέουν με το στιλ τους, γιατί ξέρουν πώς να ξεχωρίζουν στο χώρο της μόδας, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο fashion κομμάτια και δημιουργώντας έτσι ένα δικό τους original στιλ που λατρεύουμε να παρακολουθούμε.

Όλες έχουμε μία αγαπημένη διάσημη και ταυτιζόμαστε μαζί της, είτε γιατί μας αρέσει όπως ντύνεται, είτε γιατί θεωρούμε ότι μας εκφράζει. Πολλές φορές λοιπόν οι εμφανίσεις της μπορεί να αποτελέσουν έμπνευση και για το δικό μας styling.

Παρατηρώντας μερικές από τις πιο κομψές γυναίκες της showbiz ανακαλύπτουμε ότι πέρα από τα trends, που δοκιμάζουν και αποθεώνουν κάθε σεζόν, υπάρχουν και κάποια κομμάτια κλειδιά που η κάθε μια φοράει ξανά και ξανά, πέρα από τις τρέχουσες τάσεις της σεζόν. Παραμένουν πιστές σε αυτά, δημιουργώντας έτσι ένα signature look που τις κάνει να ξεχωρίζουν! Ας δούμε μερικά από αυτά και ας τα βάλουμε και εμείς στην δική μας λίστα, με τα must have κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Αν κλείσεις τα μάτια και σκεφτείς την Kate Moss, τότε μάλλον θα φοράει ένα skinny jean! Τα έχει καθιερώσει με το band style που πρεσβεύει τόσα χρόνια και τα συνδυάζει με τα statement jacket της και rock t-shirt! Ένα μαύρο skinny jean είναι τόσο κλασικό, όσο και ένα μαύρο φόρεμα, οπότε πρέπει να υπάρχει σε κάθε ενημερωμένη ντουλάπα! Kate’s rules.

Η Bella Hadid είναι από τα it girls που λατρεύουν τα 90s! Cargo παντελόνια, oversized hoodie και sexy crop tops, είναι κομμάτια που φοράει ξανά και ξανά, ενώ σε πανωφόρι λατρεύει το δερμάτινο σακάκι. Ένα ρούχο που φορούσαν όλα τα stylish κορίτσια στην δεκαετία του ’90 και που φέτος κάνει ένα δυναμικό comeback!

H Gigi Hadid επιλέγει πολύ συχνά να ολοκληρώνει τα σύνολα της με oversized σακάκι και να δίνει στο masculine στιλ της την λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Γκρι ή μαύρο το φοράει με τα περισσότερα look της και μας δίνει ιδέα για ένα all time classic κομμάτι που αξίζει να έχουμε και εμείς.

 

Η Kate Middleton θα μπορούσε να έχει την δική της collection με midi φορέματα! Tα φοράει συνεχώς και πάντα την βγάζουν ασπροπρόσωπη! Το καλοκαίρι επιλεγεί floral σχέδια που φοράει με espadrilles, ενώ τον χειμώνα κλασικά χρώματα όπως πράσινο ή μπλε.

H Gwyneth Paltrow έχει μία αδυναμία στις μαρινιέρες, τις φοράει συνεχώς και είναι το αγαπημένο της top χειμώνα καλοκαίρι. Με παντελόνια, φούστες, βερμούδες και τζιν η Paltrow επιλέγει συχνά αυτό το effortless κομμάτι για να ολοκληρώσει με στιλ τα σύνολα της.

Η στιλάτη Rosie Huntigton έχει ένα minimal style που στηρίζεται κυρίως σε κλασικά κομμάτια, με βασικά χρώματα και edgy αξεσουάρ! Συχνά επιλέγει λευκό πουκάμισο σε ανδρική γραμμή για να το συνδυάσεις με παντελόνια, midi φούστες ή να το βάλει πάνω από το μαγιό της το καλοκαίρι! Ιδανικά το σετάρει με εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια όπως στην φωτογραφία.

Οι Γαλλίδες λατρεύουν τις broderie μπλούζες και τις έχουν στην γκαρνταρόμπα τους για κάθε περίσταση και κάθε εποχή. Τις φοράνε με τζιν και γούνα τον χειμώνα όπως η Jeanne Damas στην φωτογραφία, αλλά και το καλοκαίρι με resort style. Μια μπλούζα που θα φοράς για πάντα αν την έχεις στην ντουλάπα σου.

Η φοβερή Jennifer Lopez, ξέρει πως να αναδεικνύει το σεξ απίλ της με τον καλύτερο τρόπο και αγαπάει χρόνια τώρα τις midi φούστες, που την κολακεύουν απόλυτα. Τις συνδυάζει με σακάκια, που έχουν τονισμένη μέση ή με top που έχουν sexy ντεκολτέ παραδίδοντας μαθήματα styling για chic sexy look.

H Kim Kardashian ”ορκίζεται” στα κορμάκια και έχει δημιουργήσει και τo δικό της brand, που στηρίζεται σε αυτό το sexy κομμάτι. Διαθέτει μία μεγάλη συλλογή και αγαπάει να τα σετάρει με παντελόνια και φούστες αναδεικνύοντας τις καμπύλες της με τον καλύτερο τρόπο! Τα χρώματα που προτιμά είναι μαύρο και nude.

Το αγαπημένο it girl από το Λονδίνο, η Alexa Chung έχει μία μεγάλη αδυναμία στα leopard παλτό και τα φοράει πάντα με το δικό της tom boy ύφος συνδυάζοντας τα με skinny jean και chelsea boots.

H Victoria Beckham δηλώνει λάτρης των ψηλόμεσων παντελονιών και τα έχει σε όλα τα χρώματα. Τα συνδυάζει κυρίως με πουκάμισα και ξέρει ότι δίνουν εκτός από extra στιλ και… exta ύψος στην σιλουέτα.

Η Hailey Bieber συνδυάζει το camel παλτό της με όλα της τα outfits. Θα την δεις να το φοράει πάνω από masculine σύνολα αλλά και με τις φόρμες της. Είναι το αγαπημένο της πανωφόρι και δεν το αποχωρίζεται ποτέ, γιατί ξέρει ότι έχει μία all time στιλιστική αξία.

Read More

And More