Αυτό το playsuit “ταξίδεψε” από την πασαρέλα στην ντουλάπα της Zendaya σε μόλις 6 ημέρες

Τώρα που ξεκίνησε, δεν θα σταματήσει εύκολα. Η Zendaya συνεχίζει να αγκαλιάζει statement σύνολα και τολμηρά μοτίβα και χρώματα, γυρνώντας την πλάτη στον μινιμαλισμό που διακατείχε τις εμφανίσεις της στο παρελθόν. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η πρωταγωνίστρια του Dune φαίνεται να ποζάρει, φορώντας το πουά, playsuit που “περπάτησέ” στο catwalk του οίκου Balmain λίγες ημέρες νωρίτερα στο Παρίσι, με αφορμή την Paris Fashion Week για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Το εν λόγω item συνδυάζει την κομψότητα με τον μαξιμαλισμό. Πρόκειται για ένα super hot, mini κομμάτι, με πουά μοτίβο στις αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου και ένα πελώριο ντεκολτέ, που χωρίς καμία αμφιβολία αναδείκνυε ακόμα πιο πολύ την υπέροχη σιλουέτα της Zendaya. Γύρω από το βαθύ V του ρούχου, ήταν κεντημένα μερικά τρισδιάστατα, πολύχρωμα λουλούδια, τα οποία όπως μαθαίνουμε από τον ίδιο τον Olivier Rousteing, Creative Director του οίκου Balmain, είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια. Η ηθοποιός είχε ολοκληρώσει το look με ψηλοτάκουνες, πουά γόβες με 70s διάθεση. Κι όλα αυτά με την βοήθεια του στυλίστα της, Law Roach. 

Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

 

Ο Olivier Rousteing ενθουσιάστηκε όταν είδε την δημοσίευση της Zendaya, για την οποία έχει επιλέξει δημιουργία από την πιο πρόσφατη συλλογή του. Έτσι δεν δίστασε να σχολιάσει, γράφοντας: “Καλημέρα Παρίσιs 🌷 Η @zendaya με Balmain. Κομψότητα, ομορφιά, ταλέντο! Νιώθω μεγάλη τιμή που βλέπω μια τόσο κομψή, φρέσκια και ταλαντούχα γυναίκα, να φοράει δημιουργία από το πιο πρόσφατο show μου. Για να ξέρετε όλα τα λουλούδια στο ντεκολτέ είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένα, πλαστικά μπουκάλια, και αποτελούν μια ακόμα πρόταση του οίκου για μια πιο βιώσιμη κατεύθυνση”.

Read More

And More