BEST DRESSED: Oι πιο stylish stars της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Άλλη μια εβδομάδα με μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε…

Aπό την Miranda Kerr και τη Selena Gomez με Louis Vuitton, μέχρι το Dior look της Kim Kardashian και το Giambattista Valli φόρεμα της Diane Kruger, δες λοιπόν κι εσύ που εντοπίσαμε τις καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας.

Ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Στο LA Creativity Counter Conference στο Λος Άντζελες, η Jessica Alba εμφανίστηκε με ένα γαλάζιο πουκάμισο, pencil printed φούστα με off-white blazer και γόβες.

/
Στο Louis Vuitton Cruise 2016 Resort Collection show στο Palm Springs η Miranda Kerr φόρεσε ένα Louis Vuitton look.


Στο ίδιο event, η Selena Gomez φόρεσε ένα φόρεμα Louis Vuitton με μαύρα booties.

/
Στο Les 3 Etages by Dom Pérignon event στο Λονδίνο, η Mary Charteris εμφανίστηκε με ένα Fendi look.

/
Σε εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης, η Poppy Delevingne φορούσε σκισμένο skinny jeans με ένα γκρι φούτερ, μαύρο bomber jacket και Chuck Taylors.

/
Στη Νέα Υόρκη η Kim Kardashian εμφανίστηκε με ένα Dior look.

/
Στο Gardeners Of Eden special screening η Sarah Jessica Parker φορούσε γκρι skinny jeans, πουα τοπ με βολάν και Mary-Janes.

/
Και πάλι στους δρόμους της Νέας Υόρκης η Diane Kruger εμφανίστηκε με ένα φόρεμα Giambattista Valli και Valentino σανδάλια.

/
Στο The Age Of Adaline photo call στη Νέα Υόρκη, η Blake Lively φορούσε μεταξωτό τοπ και φούστα Lindsey Thornbug.

/
Στην τελευταία της εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, η Amal Clooney φορούσε λευκό δαντελένιο φόρεμα και πέδιλα με suede καμηλό καμπαρντίνα.

/
Στο Chanel 2015/2016 Cruise Collection show στη Seoul, η Gisele Bundchen φόρεσε μαύρο t-shirt και παντελόνι με floral λεπτομέρειες.

/
Ενώ στη Νέα Υόρκη η Rihanna εμφανίστηκε με μίνι μαύρη φούστα, oversized -tshirt και μαύρα booties.

Read More

And More