BEST DRESSED: Τα celebrity looks της εβδομάδας. Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μπορεί το φεστιβάλ Καννών να τελείωσε, δεν ήταν λίγα όμως τα αξιοσημείωτα celebrity looks που έπεσαν στην αντίληψη μας και την εβδομάδα που μας πέρασε…

Όπως συνηθίζει κάθε εβδομάδα το TLIFE λοιπόν, συγκεντρώνε τις ωραιότερες εμφανίσεις, σου τις παρουσιάζει και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις την αγαπημένη σου.

Ποια ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την καλοντυμένη της εβδομάδας!

/
Η Angelina Jolie στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Maleficent στην California φόρεσε ένα Atelier Versace strapless gown.

/
Στο ίδιο event η Elle Fanning φόρεσε ένα λιλά gown από τη συλλογή Elie Saab Couture spring/summer 2014.

/
Η Emily Blunt στην πρεμιέρα της ταινίας Edge Of Tomorrow στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα κόκκινο strapless φόρεμα Prada.

/
Η Toni Garrn στα εγκαίνια της έκθεσης Gucci Museo Forever στο Sao Paulo εμφάνιστηκε με ένα μεταλλικό look του οίκου από τη συλλογή Spring/Summer 2014.

/
H Rosie Huntington-Whiteley σε μια street εμφάνισή της στο Λονδίνο φορούσε ένα skinny παντελόνι με ένα μπεζ σατέν τοπ, εκρού blazer και ολοκλήρωσε το look της με snakeskin ankle boots.

/
H Kate Bosworth σε εμφάνιση της στο Los Angeles φορούσε μια εμπριμέ μίνι φούστα, που την ταίριαξε με λευκό τοπ, τσάντα και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Amanda Seyfried σε event για την ταινία A Million Ways To Die In The West φόρεσε ένα Alexander McQueen μαύρο φόρεμα από τη συλλογή pre-autumn/winter 2014.

/
Η Julianne Moore σε event στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με ένα λευκό φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα φλατ σανδάλια.

/
H Δέσποινα Βανδή στο show των MI-RO για την pre-fall συλλογή τους 2014, φόρεσε ένα look των σχεδιαστών που περιλάμβανε μια λευκή ψηλόμεση φούστα, μαύρο μπούστο και ολοκλήρωσε το look της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Demy στο kick-off party των Mad Awards εμφανίστηκε με ένα μίνι φόρεμα Toi& Moi και το ταίριαξε με εμπριμέ ψηλοτάκουνα πέδιλα Steve Madden.

/
Στο ίδιο event, η Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε μια pencil φούστα με animal prints και τη συνδύασε με ένα γκρι φανελάκι με στάμπα και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Read More

And More