Cannes 2011! Δες το κόκκινο χαλί της πρώτης ημέρας

To 64o φεστιβάλ των Καννών ξεκίνησε χτες με τα φλας των φωτογράφων να πέφτουν πάνω στις μεγαλύτερες stars που ταξίδεψαν στη Γαλλία για να προωθήσουν τις ταινίες τους. To κόκκινο χαλί γέμισε από τις αστραφτερές σέξι τιουαλέτες των Salma Hayek, Uma Thurman, Karolina Kurkova και Rachel McAdams.

Η Gucci Premiere έκανε πρεμιέρα στο κόκκινο χαλί των Καννών με μια εντυπωσιακή γκρι στράπλες τουαλέτα την οποία φόρεσε η Salma Hayek. Δεν υπάρχει πιο κατάλληλο πρόσωπο (πόσο μάλλον σώμα) για το συγκεκριμένο κομμάτι από τη Salma. Το μπούστο της είναι κεντημένο με παγιέτες και κρύσταλλα που πέφτον σαν καταρράκτης πάνω στην πλισέ ουρά της.

H κριτής του Φεστιβάλ, Uma Thurman επέλεξε μια λευκή στράπλες τουαλέτα από τη χειμερινή συλλογή του 2011 του οίκου Versace. To κάτω μέρος της τουαλέτας έχει ιδιαίτερο όγκο από κεντημένα φτερά! Η μόνη νότα χρώματος ήταν τα πράσινα Chopard σκουλαρίκια με ασορτί βραχιόλι. Ολοκλήρωσε με τα nude σανδάλια Miles του οίκου Jimmy Choo. Το φόρεμα διαφοροποιήθηκε από το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στην πασαρέλα γιατί όπως είπε η ίδια “Έπρεπε να ραφτεί πάνω μου, γιατί ψηλά κορίτσια σαν εμένα δεν βρίσκουν αυτό που θέλουν στα μαγαζιά!”

Η Karolina Kurkova έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση με μπλε τουαλέτα Armani Prive! To φόρεμα της σε στιλ γοργόνας είναι φτιαγμένο από κεντημένες μπλε πούλιες και κρύσταλλα swarovski ενώ στο δεξί ώμο έχει λεπτομέρεια οργάτζας. Ολοκληρωσε με μαύρα strappy sandals και μαύρο clutch ενώ δίνει περισσότερο glam στο φόρεμα με ρετρό μπούκλες.

H Rachel McAdams συνεχίζει το Hollywood glamour που ήταν διάχυτο σε όλη τη βραδιά! Φοράει ένα μοναδικό κομμάτι του οίκου Marchesa που είναι φτιαγμένο από διαφάνεια και κόκκινη δαντέλα. Το εφέ του γυμνού που δημιουργεί προκάλεσε το θαυμασμό όλων και φυσικά του Woody Allen. Αποφεύγει τα κοσμήματα και ολοκληρώνει με χρυσές γόβες.

H Fan Bing Bing μπορεί να μην είναι τόσο διάσημη στην Ευρώπη, είναι όμως το πιο “ισχυρό” style icon στην Κίνα! Εμφανίστηκε χτες στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ φορώντας ένα κομμάτι με παραδοσιακό ασιάτικο print και το συνδύασε με κοσμήματα Cartier! Τα ευγενικά “ευρωπαικά” χαρακτηριστικά του προσώπου της σε συνδυασμό με τη λευκή, πορσελάνινη επιδερμίδα της που θυμίζει κινέζικη κούκλα την έχουν εξελίξει σε μια από τις πιο δυναμικές celebs της Ασίας. H εξωτική της ομορφιά συνδυασμένη με ένα μοναδικό κομμάτι υψηλής ραπτικής δημιουργεί μια εκθαμβωτική εικόνα στο κόκκινο χαλί! Η ίδια δήλωσε ότι θα μείνει μέχρι το τέλος του φεστιβάλ στις Κάννες συνεπώς περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τα επόμενα looks της.

H Lady Gaga ήταν στις Κάννες, όχι για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ αλλά για να τραγουδήσει live στην ειδική σκηνή που έστησε στη Croisette το γαλλικό δίκτυο Canal Plus. Η Gaga ντύθηκε με κομμάτια της γυναικείας συλλογής Mugler που έχει σχεδιάσει ο φίλος και στιλίστας της Nicola Formichetti! To πιο εντυπωσιακό σημείο της εμφάνισης βέβαια δεν είναι άλλο από τα μαλλιά που είναι μισά ξανθά και μισά μαύρα! Τουλάχιστον έχει αφαιρέσει τα πλαστικά εμφυτεύματα από το πρόσωπο της…

Read More

And More