Catherine με McQueen (μέρος 2ο) και όλα τα στιλιστικά παραλειπόμενα

To πρόγραμμα της Sarah Burton ήταν πολύ φορτωμένο τις τελευταίες εβδομάδες! Μετά το McQueen νυφικό και το McQueen φόρεμα της Pippa ακολούθησε και η McQueen τουαλέτα της Catherine για τη γαμήλια δεξίωση!

Μπορεί το πάρτι να είχε disco θέμα, το φόρεμα της Catherine όμως ήταν εντελώς ονειρικό! Η Burton σχεδίασε μια μάξι λευκή τουαλέτα από φίνο μετάξι με μια φαρδιά διαμαντένια ζώνη που τόνιζε τη μικροσκοπική μέση της δούκισσας. Για να αντιμετωπίσει τη λονδρέζικη ψύχρα, αλλά και για να μη δείξει πολύ δέρμα την πρώτη τη νύχτα του γάμου της, καθώς αυτό θα ήταν κόντρα στους τύπους φόρεσε μια λευκή ζακέτα από αγκορά.
Τόσο το λευκό φόρεμα του πάρτι όσο και το νυφικό αποκόμισαν τα πλέον ευμενή σχόλια του τύπου αλλά και των μεγαλύτερων σχεδιαστών! Ο Karl Lagerfeld είπε σε γαλλικό δίκτυο: “Ήταν πολύ κομψή. Το φόρεμα ήταν κλασικό και ταίριαζε ιδιαίτερα με τη διακόσμηση. Σχεδόν μου θύμισε τον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ, και γενικότερα τους βασιλικούς γάμους της δεκαετίας του πενήντα. Η αναλογία της ουράς με το φόρεμα ήταν σωστή. Η δαντέλα ήταν πολύ όμορφη. Μου άρεσε πολύ το βέλο”. Αλλά και η Donatella Versace τοποθετήθηκε λέγοντας “Tο φόρεμα της Kate ήταν πανέμορφο. Έδειχνε πολύ βασιλική”
Η ίδια η Sarah Burton δήλωσε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη για τη συνεργασία της με την Kate “‘Ήταν εμπειρία ζωής η συνεργασία μου με την Kate και διασκέδασα κάθε στιγμή. Ήταν πολύ μεγάλη τιμή η αποστολή που μου ανατέθηκε και είμαι πολύ περήφανη για το αποτέλεσμα που δημιούργησα με την ομάδα του οίκου Alexander McQueen.”

Φυσικά το Tlife σου είχε μεταφέρει τις φήμες για τη συνεργασία τους! Ανυπομονουμε να δούμε αν η Kate θα τολμήσει να φορέσει και κάποιο από τα εντυπωσιακά φορέματα της τελευταίας συλλογής!

Ο Γουίλιαμ και ο Κάρολος φόρεσαν μαύρα δίδυμα κοστούμια στη βραδινή δεξίωση! Κουμπιά, παπιγιόν, πουκάμισα είναι όλα ίδια! Η μόνη διαφορά είναι στο μαντήλι του πέτο.

Την επομένη του πάρτι και παρά το γεγονός ότι κοιμήθηκαν για λίγες ώρες τόσο η Catherine όσο και ο William φαίνοταν πολύ χαλαροί, ευτυχισμένοι και χαρούμενοι! Απαλλαγμένοι από το άγχος του γάμου πέταξαν με ελικόπτερο για το μήνα του μέλιτος που θα διαρκέσει μόλις 2 ημέρες! Η Catherine φόρεσε μπλε φόρεμα με μαύρο σακάκι και πλατφόρμες από φελλό! Έκανε όμως τη διαφορά επιλέγοντας να τονίσει τη μέση της με μια μαύρη λεπτή ζώνη!

Αλλά και η Pipa ήταν πολύ κομψή την επόμενη μέρα φεύγοντας από το ξενοδοχείο! Φόρεσε λευκό παντελόνι, λευκό πουκάμισο και γαλάζιο σακάκι! Ολόκλήρωσε με μια γκρι τσάντα και μπεζ μπαλαρίνες!

Read More

And More