Διάσημες Ελληνίδες φοράνε τα Converse τους και παραδίδουν μαθήματα στιλ

 

Ένα από τα πιο λατρεμένα sneakers, από τα εφηβικά μας χρόνια έως τώρα, θα λέγαμε με απόλυτη σιγουριά ότι είναι τα Converse All Star. Όλες έχουμε ένα ζευγάρι και πάντα τα φοράμε, κάθε χρόνο, κάθε σεζόν, πέρα από τάσεις και trends, διότι αυτά τα παπούτσια έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας -και στη μόδα! Ο αρχικός σχεδιασμός τους έγινε πριν από πολλές δεκαετίες, αλλά συνεχώς ανανεώνονται ώστε να βελτιωθεί η ελαστικότητα και η σωστή εφαρμογή τους.

Διάσημες γυναίκες όπως οι: Kamala Harris, Kaia Gerber, Katie Holmes και Maisy Williams τα έχουν βάλει στον «χάρτη» του celebrity style, όμως έχουν πολλές θαυμάστριες και στην Ελλάδα. Η νέα collection καταφέρνει να “ταράξει” τα δεδομένα, πηγαίνοντας το street style σε άλλο level. Υπερσύγχρονα, εντυπωσιακά και πολύ τολμηρά, αποτελούν σίγουρα ένα κομμάτι που κι εσύ πρέπει να φορέσεις φέτος!

Διάσημες Ελληνίδες τα συνδυάζουν με πολλά διαφορετικά στιλ και μας δίνουν έμπνευση για τα απόλυτα cool outfits! Τα all star sneakers της σεζόν έχουν φωτεινά χρώματα, premium χαρακτηριστικά και απλά απογειώσουν την κάθε εμφάνιση.

Η Nαταλία Γερμανού συνδυάζει τα χαμηλά Run Star Hike με χρωματιστό κουστούμι και μαρινιέρα σε ένα masculine σύνολο με sporty details. Ιδανικό για όλη την ημέρα, το σχέδιο αυτό κερδίζει συνεχώς έδαφος στο street style.

Η Δέσποινα Βανδή επιλέγει για τις διακοπές της το σχέδιο Run Star Hike και το συνδυάζει με αέρινο, καλοκαιρινό φόρεμα και ψάθινο καπέλο! Η δίπατη σόλα δίνει ένα απροσδόκητο twist και δημιουργεί ένα stylish holiday look!

H Ζέτα Μακρυπούλια δίνει στο ανδρόγυνο ντύσιμό της ένα new style, επιλέγοντας το μοντέλο Move. Το γνωστό  iconic πάνινο μέρος παραμένει ίδιο, αλλά αυτήν τη φορά η Converse ανανεώνει το σχέδιο με μια τολμηρή ενδιάμεση σόλα και μας χαρίζει το πιο cool sneaker της σεζόν!

Η Ευγενία Σαμαρά στη βαλίτσα του ταξιδιού της έβαλε το σχέδιο Move και το συνδύασε με όλα τα cool σύνολά της. Η άνεση του συγκεκριμένου σχεδίου τής έδωσε την ελευθερία κινήσεων και την ξεκούραση που θέλεις όταν ταξιδεύεις.

H Ηλένια Williams απογειώνει το urban style της, φορώντας ροζ σύνολο και Run Star Hike από τη συλλογή Crafted with Love! Πρόκειται για ένα cool σχέδιο με δίπατη σόλα που διατηρεί την bold αισθητική, με μικρές unexpected δόσεις χρώματος και lightweight επένδυση, που του επιτρέπει να είναι ελαφρύ, χωρίς να χάνει την chunky όψη του!

Η Ελένη Βαΐτσου επιλέγει για το denim look της λιλά Chuck 70! Οι έντονες vintage λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται και στα κλασικά All Star, εμπλουτίζονται στα Chuck 70 με πιο σύγχρονα στοιχεία, όπως τα ψηλότερα στερεώματα, αλλά και η προσθήκη του πιο μαλακού πάτου, επαναφέροντας το look n’ feel της εποχής των 70s.

Η Ελένη Βαΐτσου για τα weekend look της ψηφίζει πάντα Chuck 70. Η berry εκδοχή απογειώνει το casual στιλ, ενώ δίνει άνεση κινήσεων για να απολαύσεις τις όμορφες στιγμές στη φύση.

Η Δανάη Γεωργαντά συνδυάζει το beige urban look της με τα Run Star Motion! Ένα παπούτσι βγαλμένο από το μέλλον, γεμάτο αντιθέσεις και bold γραμμές, που προσφέρει next level άνεση. Ένα σύγχρονο city vibe, ξεκάθαρα το key fashion piece της σεζόν.

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν θα μπορούσε να διαλέξει άλλο σχέδιο παρά το Run Star Motion! Πιο chunky, πιο wavy, πιο playful και πιο Converse από ποτέ! Το πάνω κομμάτι μπορεί να παραμένει πιστό στις ρίζες του brand και να έχει premium Chuck 70s λεπτομέρειες, αλλά το νέο chunky δίπατο είναι σαν να βγήκε από ταινία sci-fi. Το εσωτερικό του κρύβει την CX σόλα και έναν υπερυψωμένο πάτο στη φτέρνα, προσφέροντας αντικραδασμική δράση, χωρίς να βαραίνει το πάτημα!

Τολμηρά και χωρίς όρια τα  Converse κερδίζουν μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο έδαφος στο street style και αποτελούν τα παπούτσια  που δεν μας απογοητεύουν ποτέ!

Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom, 212 00 03 710, @converse.greece