Emily Ratajkowski: Τα 10 πράγματα που θέλουμε από τη βαλίτσα των διακοπών της

Μετά από τόσο καιρό, έχεις καταλάβει πλέον την εμμονή μου με την Emily Ratajkowsky. Έχω τέτοια εμμονή που πιστεύω ότι είμαι από τις λίγες που ξέρω και να προφέρω το επίθετό της, αλλά και να το γράφω χωρίς να ψάξω πρώτα στο google. Τέσπα!

Χαζεύοντας (για ακόμα μια φορά) το insta της και πιο συγκεκριμένα τους προορισμούς που επισκέπτεται τις τελευταίες εβδομάδες, άρχισα να προσέχω μερικά τέλεια outfits που θα ήθελα κι εγώ να έχω στη βαλίτσα μου. Είμαι σίγουρη πως κι εσύ θα ήθελες. Σε έχω μάθει πλέον! Κι επειδή σίγουρα προβληματίζεσαι με τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα πάρεις μαζί σου στο νησί, αποφάσισα να τα μοιραστώ μαζί σου. Να σου πω πρώτα όμως το εξής. Δεν θα σε έβαζα ποτέ στη διαδικασία να “κολαστείς” άδικα και να ζηλέψεις κάτι που δεν μπορείς να αποκτήσεις. Τις συγκεκριμένες επιλογές, να είσαι σίγουρη πως μπορείς να τις βρεις σε πολλές αλυσίδες καταστημάτων, ακόμα και στις πιο οικονομικές.

Γιατί όμως μας αρέσει τόσο πολύ το στιλ της; Γιατί είναι girly και sexy ταυτόχρονα. Είναι cool και πάντα ενημερωμένο. Μα πάνω από όλα; Μπορούμε εύκολα να το κάνουμε copy!

Enjoy…

Το μπικίνι

Το συγκεκριμένο μπικίνι μας αρέσει για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρώτον, η off shoulder γραμμή είναι σούπερ τάση για φέτος. Δεύτερον, το κάτω μέρος ανεβαίνει ψηλά στη λεκάνη, κάνοντας τα πόδια να φαίνονται ακόμα πιο μακριά. Και τρίτον, έχει τέλειο σιέλ χρώμα, ότι πρέπει δηλαδή για καλοκαιρινές εμφανίσεις!

Το beach look

Και αυτό το look μας αρέσει για πολλούς και διάφορους λόγους. Καταρχήν, χαρακτηρίζεται από τα gingham prints που είναι WoW μοτίβο για φέτος. Επιπλέον, είναι λίγο ρετρό και sexy ταυτόχρονα και σίγουρα μπορεί να μας πάει από την παραλία στο ταβερνάκι, ενώ μας καθιστά στιλάτες.

Το off shoulder φόρεμα

Είναι γνωστό πως η Emily έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα φορέματα. Το συγκεκριμένο, από ότι βλέπεις, είναι τέλειο για νησί μιας και το γαλανόλευκο μοτίβο του είναι ότι πρέπει για ελληνικά νησιά. To off shoulder cut δίνει sexy αποτέλεσμα, παρόλο που είναι σε midi γραμμή.

Το pyjama top

Πλέον οι “πιτζάμες” έχουν βγει εκτός σπιτιού. Τόσο καιρό τις βλέπαμε κυρίως σαν σετ, με θερμές υποστηρίκτριες την Gigi Hadid, την Victoria Beckham και πολλές ακόμα. Η Emily όμως έκανε την κίνηση ματ και τη διαφορά ταυτόχρονα. Επέλεξε ένα oversized pyjama top που χρησιμεύει σαν φόρεμα και το συνδύασε με vintage sunglasses.

To cocktail φόρεμα

Το cocktail φόρεμα είναι βασικό κομμάτι στη γυναικεία ντουλάπα. Η EmRata το διάλεξε σε μαύρο χρώμα και το συνδύασε με πέδιλα. Εσύ, αν θέλεις, μπορείς να το βάλεις και στο νησί με lace up σανδάλια.

Το κιμονό

Καλοκαίρι χωρίς κιμονό δεν γίνεται. Και αυτό της Emily έχει από τα πιο ωραία χρώματα που έχουμε δει για φέτος. Ακολούθησε το styling της και συνδύασέ το με ένα denim σορτς, ένα lingerie τοπ και lace up σανδάλια.

Το πλεκτό τοπ

Τα πλεκτά τοπ έχουν την τιμητική τους για φέτος. Αρέσουν και σε εμάς και στην Emily γιατί είναι sexy, ταιριάζουν τέλεια με καθετί ψηλόμεσο και μπορούν να φορεθούν all day! Από την παραλία μέχρι το μπαράκι.

Η πουκαμίσα

Ένα ακόμα κομμάτι που θέλω και θα πάρω μαζί μου στις διακοπές. Και σίγουρα θα το συνδυάσω όπως η Emily. Θα επιλέξω δηλαδή ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, μια mini ψάθινη τσάντα και θα απολαύσω τις βόλτες μου στα καλντερίμια.

Το L.B.D.

Το μικρό μαύρο φόρεμα έχει την τιμητική του και το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τους στιλιστικούς κανόνες, αλλά και την Em, πρέπει να είναι από καλοκαιρινό ύφασμα (τύπου λινό) για να μπορείς να το χαρείς όλη μέρα, ακόμα και με τα αγαπημένα σου φλατ σανδάλια.

Το ρομαντικό φόρεμα

Είτε πας διακοπές με φίλες, είτε με αγόρι, από τη βαλίτσα σου (και μου) δεν πρέπει να λείπει το παστέλ ρομαντικό φόρεμα. Αν έχει αέρινη γραμμή ειδικά, μπορείς να το συνδυάσεις και με flats το μεσημέρι και με πέδιλα το βράδυ.

Read More

And More