Έπιασε κρυάκι! Καιρός να φορέσεις το φούτερ σου όπως ακριβώς η Jennifer Lopez

Φέρε το ψαλίδι από την κουζίνα, γιατί θα το χρειαστείς. Το περασμένο weekend, η Jennifer Lopez εθεάθη με off-the-shoulder, oversized φούτερ, που σημαίνει ένα πράγμα: θα ξεκινήσουμε να κόβουμε και πάλι την λαιμόκομψη των Tshirt και των φούτερ μας, όπως όταν ήμασταν στο λύκειο. Οι μπλούζες με ριχτό τον έναν ώμο τουλάχιστον επέστρεψαν. Μια συγκίνηση με έπιασε. Θυμήθηκα τα χρόνια τα παλιά, τα ανέμελα, που έκοβα τα ρούχα μου κρυφά στο δωμάτιο και η μαμά μου πάθαινε πολλαπλές κρίσεις πανικού. 

Picture by: @broadimage/SplashNews.com

Κυριακή πρωί στο Los Angeles και ο φακός των παπαράτσι έπιασε την Jennifer Lopez παρέα με την έφηβη Emme Muniz να απολαμβάνουν την βόλτα τους στα μαγαζιά. Το look της Λατίνας σταρ ήταν απλό, αθλητικό. Φορούσε ένα φαρδύ, λευκό φούτερ, σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να πέφτει ο ένας ώμος. Το είχε συνδυάσει με ένα κολάν σε μεταλλιζέ γκρι τόνο και ογκώδη, λευκά sneakers. Η popstar πρόσθεσε μια γκρι τσάντα ώμου, γυαλιά ηλίου για να απογειώσει το casual, athletic look της, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια slicked back αλογοουρά.

Picture by: @broadimage/SplashNews.com

Αν αναλογιστούμε πως τα 2 τελευταία χρόνια, τα trends της δεκαετίας του 2000 επιστρέφουν δυναμικά το ένα μετά το άλλο, ήταν θέμα χρόνου να κάνουν comeback και αυτού του είδους οι μπλούζες – που όλες έχουμε φορέσει, με μηδενός εξαιρουμένου.  Μπαλαρίνες, γιγαντιαίες ζώνες, χαμηλοκάβαλα παντελόνια… Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν την επόμενη σεζόν ήταν super hot τα super skinny jeans. Αυτό δεν σημαίνει πως θα χαιρόμουν κιόλας… 

Read More

And More