Jennifer Lopez: Το makeup look της «σπάει» τον πιο παλιό κανόνα στο μακιγιάζ

Αν μέχρι σήμερα, ήσουν πιστή στον κανόνα «bold μάτια ή bold χείλη, αλλά ποτέ και τα δύο», ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείς. Η Jennifer Lopez στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποδεικνύει πόσο επιτυχημένη μπορεί να είναι ορισμένες φορές η παραβίαση του αρχαιότερου ίσως κανόνα στο μακιγιάζ, συνδυάζοντας τα έντονα smokey eyes σε γκρι τόνους με έντονα φούξια χείλη.

Ο λόγος; Ένα event στο Los Angeles, στο οποίο είχε να παρευρεθεί το περασμένο Σαββατοκύριακο με σκοπό να απονείμει βραβείο στην A-list, fitness guru, Tracy Anderson. Είναι φανερό πως για αυτή την εμφάνισή της η JLo και ο makeup artist της, Scott Barnes, ξέφυγαν από τα συνηθισμένα τους. Άφησαν για λίγο στην άκρη τις bronze, χρυσοχάλκινες, γήινες αποχρώσεις, τα μπεζ και τα καφέ τα οποία επιλέγουν κατά κόρον, και κινήθηκαν σε κάτι πιο καινούργιο όσον αφορά τα μακιγιάζ της Λατίνας superstar, όπως είναι η παλέτα του ροζ και του γκρι.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η επιλογή των super glowy, φούξια χειλιών, που δημιούργησε ο Barnes, ταίριαζε μοναδικά με το outfit της Jennifer Lopez, το οποίο αποτελούνταν από ένα floral, midi φόρεμα, διακοσμημένο με ολάνθιστα, φούξια μπουκέτα, παιχνιδιάρικο όγκο στο κάτω μέρος και βαθύ ντεκολτέ. Για να ολοκληρώσει το look της, επέλεξε φούξια, ψηλοτάκουνα mules και φούξια τσαντάκι.

Για να δοθεί όλη η προσοχή στο πρόσωπο, ο κομμωτής της JLo, Lorenzo Martin, αποφάσισε να κρατήσει τα πράγματα απλά: έναν glossy, ballerina bun ήταν ό,τι έπρεπε για την συγκεκριμένη εμφάνιση και πράγματι δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από το μακιγιάζ της Lopez. Γιατί κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ!

 

Read More

And More