Η Kim Kardashian «σπάει» τους κανόνες του red carpet με την Μet Gala εμφάνιση της

Η Kim Kardashian λατρεύει το Μet Gala και το τιμά με τις υπέροχες επιλογές της κάνοντας μοναδικά red carpet look όλα τα χρόνια που συμμετέχει στο fashion event. Aς θυμηθούμε το εμβληματικό φόρεμα εγκυμοσύνης Givenchy το 2013 αλλά και το πρόσφατο sculpture dress του Thierry Mugler 2019. Κάθε χρόνο ο πήχης ανεβαίνει και πιο ψηλά με τις επιλογές της και φτάσαμε στην φετινή εμφάνιση που τα ανέτρεψε όλα!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Το red carpet το λατρεύουμε γιατί βλέπουμε τους διάσημους στα καλύτερά τους. Λαμπερούς με υπέροχα σύνολα να μας ταξιδεύουν με τα glam outfit τους. Αυτούς του κανόνες απόψε η Kim τους «έσπασε». Το μαύρο φόρεμα υψηλής ραπτικής Balenciaga που συνοδευόταν από αντίστοιχη μάσκα και ουρά δεν έμοιαζε με τίποτα με αυτά που είχε φορέσει (αυτή ή κάποιος άλλος) στο red carpet η ίδια τις προηγούμενες χρονιές!

©Photo by Mike Coppola/Getty Images

Αποκρύπτοντας εντελώς τα χαρακτηριστικά της και βλέποντας μόνο την χαρακτηριστική της σιλουέτα η star έδωσε στον εαυτό της κάτι που εδώ και χρόνια έχει χάσει: την ανωνυμία.

Bέβαια μας είχε προετοιμάσει με τον δικό της τρόπο λίγες μέρες πριν όταν ανέβασε στον λογαριασμό της ένα ακόμη Balenciaga σύνολο σε αυτό το ύφος…

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Κάτι νέο και εφευρετικό από την Kim Kardashian που ξέρει πως να ξεχωρίζει!

 

Read More

And More