Η Kylie Jenner ξέρει πως το μαύρο δεν είναι ποτέ βαρετό και το αποδεικνύει με αυτό το look

Το προσωπικό στυλ της Kylie Jenner έχει αλλάξει πολύ, πρόσφατα. Αφού πέρασε μία φάση “Quiet Luxury”, επέστρεψε σε μια πιο edgier αισθητική που της πάει πολύ. Θα λέγαμε ότι το νέo στιλ της είναι όλα μαύρα, με μια πινελιά… Khy. Κάτι δηλαδή από την προσωπική της συλλογή, το brand που λάνσαρε λίγο καιρό πριν και έχει αναφορές στα hyper brands: Bottega Veneta και Balenciaga.

Η Kylie Jenner είναι σε ένα μονοχρωματικό σερί τους τελευταίους μήνες και δύσκολα θα την δεις με χρώμα. Ετσι αναγκαστικά έχει ανακαλύψει πως θα κάνει το μαύρο ενδιαφέρον. Ένα από τα στοιχεία που συνήθως ποντάρει η Kylie είναι η  μπόταthrowback. Στο σύνολο που μας τράβηξε την προσοχή περιλαμβάνει ένα χαλαρό  μπλουζάκι με off shoulder ύφος  και μία φούστα με leg cut σε μάξι μήκος. Η Κylie λοιπόν εδώ πόνταρε στις μπότες που κάνουν την διαφορά.

Δερμάτινες  με pointy toe, μέχρι το γόνατο, με 00s style που δίνουν στο look ένα edgier ύφος με μία κίνηση. Oι μπότες πάντα ολοκληρώνουν ξεχωριστά τα σύνολα και αποτελούν αγαπημένο shoe trend των fashionistas και φέτος.

Φωτογραφίες @kyliejenner

 

Read More

And More